Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

DEVREK TSO 500 ADET MONT DAĞITTI

DEVREK TSO 500 ADET MONT DAĞITTI
Bu içerik 707 kez okundu.
Advert

Haber Merkezi

     Devrek Ticaret ve Sanayi Odası ihtiyaç sahibi öğrencilere 500 adet mont dağıttı.

      Devrek TSO’dan yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: "Devrek Ticaret ve Sanayi Odası olarak, eğitime katkı çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile odamız iş birliğinde her yıl geleneksel hale gelen ihtiyaç sahibi öğrencilere mont yardımı bu yıl da gerçekleştirildi.

      Devrek, Gökçebey ilçeleri ile Çaydeğirmeni ve Bakacakkadı beldelerinde eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerimize toplam 500 adet mont yardımı yapılmış olup, gerekli kurumlara teslim edilmiştir. Dünya Odalar Federasyonu ve TOBB Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun öncülüğünde yapılan çalışmalar kapsamında yakında hizmete açılacak olan TOBB Devrek - Çaydeğirmeni 8 Derslikli Anaokulu da bölgemize kazandırılacaktır. Ayrıca, odamız tarafından 20 öğrencimize burs desteği sağlanmaya devam edilmektedir.

      Devrek Ticaret ve Sanayi Odası olarak, üyelerimiz adına bundan sonra da eğitime katkılarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz." dedi.

Advert
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
OKUL SPORLARI BİLGİLENDİRME  ÇAYCUMA’DATOPLANTISI YAPILDI
OKUL SPORLARI BİLGİLENDİRME ÇAYCUMA’DATOPLANTISI YAPILDI
MAHKEME İBRAHİM TIĞ’I  BELEDİYEDEKİ İŞİNE İADE ETTİ
MAHKEME İBRAHİM TIĞ’I BELEDİYEDEKİ İŞİNE İADE ETTİ