Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

DEVREK BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ DENETİM YAPTI

DEVREK BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ DENETİM YAPTI
Bu içerik 1518 kez okundu.
Advert

Haber Merkezi

    Devrek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını ve tüketici haklarını korumak amacıyla ilçe genelinde denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

    Devrek’te yapılan gıda denetimlerinde özellikle market ve bakkallarda; ürünlerin etiket fiyatları ile kasa fiyatlarının uyumlu olup olmadığı, ürünlerin son kullanma tarihleri ve hijyen kurallarına uygunluğu titizlikle inceleniyor. Kontrollerde son kullanma tarihi geçmiş peynirlere el konuldu.

    Devrek Belediyesinden yapılan açıklamada: 'Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, vatandaşlarımızın güvenli ve sağlıklı bir şekilde alışveriş yapabilmesi için denetimlerini düzenli olarak sürdürücek, kurallara uymayan işletmelere gerekli yasal işlemleri başlatacaktır'denildi.

Advert
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
YENİ PARTİ DEVREK İLÇE BAŞKANLIĞI BİNASI TÖRENLE AÇILDI
YENİ PARTİ DEVREK İLÇE BAŞKANLIĞI BİNASI TÖRENLE AÇILDI
DEVREKLİ ÇİFTÇİLER BURSA  TARIM FUARINA GÖTÜRÜLECEK
DEVREKLİ ÇİFTÇİLER BURSA TARIM FUARINA GÖTÜRÜLECEK