Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

DEVREK BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ DENETİM YAPTI

DEVREK BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ DENETİM YAPTI
Bu içerik 1476 kez okundu.
Advert

Haber Merkezi

    Devrek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını ve tüketici haklarını korumak amacıyla ilçe genelinde denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

    Devrek’te yapılan gıda denetimlerinde özellikle market ve bakkallarda; ürünlerin etiket fiyatları ile kasa fiyatlarının uyumlu olup olmadığı, ürünlerin son kullanma tarihleri ve hijyen kurallarına uygunluğu titizlikle inceleniyor. Kontrollerde son kullanma tarihi geçmiş peynirlere el konuldu.

    Devrek Belediyesinden yapılan açıklamada: 'Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, vatandaşlarımızın güvenli ve sağlıklı bir şekilde alışveriş yapabilmesi için denetimlerini düzenli olarak sürdürücek, kurallara uymayan işletmelere gerekli yasal işlemleri başlatacaktır'denildi.

Advert
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
YAVUZYILMAZ: SEÇİM YARIDA KALMIŞTIR
YAVUZYILMAZ: SEÇİM YARIDA KALMIŞTIR
TÜRK-İŞ:AÇLIK SINIRI ASGARİ ÜCRETİ SOLLADI
TÜRK-İŞ:AÇLIK SINIRI ASGARİ ÜCRETİ SOLLADI