Haber Merkezi
Devrek Belediyesi, 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılında Devrek’i tercih ederek gelen Meslek Yüksek Okulu öğrencileri için “Hoşgeldiniz” etkinliği düzenledi.
Etkinlikte Devrek’e gelen yüksekokul öğrencileri doyasıya eğlendi, yorgunluklarını attı.
Konuyla ilgili olarak Devrek Belediyesi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Devrek Belediyesi, ilçede bir ilke imza atarak Devrek Meslek Yüksekokulu öğrencilerine özel “Unifest” konseptli görkemli bir karşılama programı düzenledi. Baston Park’ın doğal güzelliği ve muhteşem atmosferinde gerçekleşen etkinlikte sadece üniversite öğrencileri yer aldı.
DJ performansı eşliğinde coşkulu bir eğlence yaşayan gençlere, Devrek Belediyesi tarafından döner ekmek ve pide ikram edildi. Etkinlik boyunca çekilişlerle heyecan artırıldı, öğrenciler hem kaynaştı hem de ilçeye enerjik bir başlangıç yaptı.
Katılımın beklentilerin üzerinde gerçekleştiği gecede öğrenciler, bu sıcak karşılamadan duydukları memnuniyeti dile getirerek Devrek Belediyesi’ne teşekkür etti. Gençler bizim enerjimiz ve geleceğimiz. Devrek’i onların yaşamaktan mutluluk duyduğu, kendini ait hissettiği bir şehir haline getirmek için yanlarındayız.”