Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

DENİZ YAVUZYILMAZ, YENİDEN PM'DE!

DENİZ YAVUZYILMAZ, YENİDEN PM'DE!
Bu içerik 554 kez okundu.
Advert

Haber Merkezi

     Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 39. Olağan Kurultayı dün gece tamamlandı. Genel Başkan Özgür Özel’in Parti Meclisi (PM) için hazırladığı anahtar liste, delegelerden firesiz destek alarak kabul edildi.

     2023 yılındaki Olağan Kurultay’da herhangi bir listede yer almamasına rağmen listeleri delerek PM’ye giren, 2024 Olağanüstü Kurultayında ise en yüksek oyla seçilerek MYK’da görev alan CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, 39. Kurultay’da da başarısını sürdürdü.

    Yavuzyılmaz, bu kez 1002 delegenin oyunu alarak PM seçimlerinde 4’üncü sıradan Parti Meclisine girmeyi başardı.

     Kurultay kulislerinde Yavuzyılmaz’ın yeniden üst sıralarda yer alması dikkat çekerken, parti içi değerlendirmelerde delegelerin bu tercihi:

“Örgüt, emek veren ve hak eden isme desteğini sürdürüyor” şeklinde yorumlandı.

     Yavuzyılmaz’ın arka arkaya üç kurultayda yüksek oy alması, parti tabanındaki güçlü karşılığının bir kez daha teyidi olarak değerlendirildi.

Advert
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
AKARYAKIT FİYATLARINA YENİ ZAM YOLDA!
AKARYAKIT FİYATLARINA YENİ ZAM YOLDA!
ARAÇ SAHİPLERİ İÇİN ZORUNLULUK BİTİYOR
ARAÇ SAHİPLERİ İÇİN ZORUNLULUK BİTİYOR