Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

DEVREK’E 4 YENİ DOKTOR KADROSU TAHSİS EDİLDİ

DEVREK’E 4 YENİ DOKTOR KADROSU TAHSİS EDİLDİ
Bu içerik 1225 kez okundu.
Advert

Haber Merkezi

     Sağlık Bakanlığı’nın 127. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) Kurası kapsamında, Zonguldak’ın Devrek ilçesine 3 uzman tabip ve 1 pratisyen tabip olmak üzere toplam 4 doktor kadrosu tahsis edildi.

      Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, ilçeye yapılan yeni doktor atamalarının sağlık hizmetlerinin güçlenmesi açısından önemli bir adım olduğunu belirtti. Tahsis edilen kadrolar arasında Göğüs Hastalıkları Uzmanı, Psikiyatri Uzmanı, Dahiliye Uzmanı ve Pratisyen Tabip yer aldı.

      Yeni atamalarla birlikte Devrek Devlet Hastanesi’nin sağlık hizmeti kapasitesinin artması ve vatandaşların nitelikli sağlık hizmetine daha hızlı ve etkin şekilde ulaşabilmesi hedefleniyor.

      Başkan Ulupınar, ilçeye kazandırılan kadrolar için emeği geçenlere teşekkür ederek, göreve başlayacak hekimlere başarılar diledi.

Advert
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
MTV İKİNCİ TAKSİT ÖDEMEDE SON GÜN 31 TEMMUZ
MTV İKİNCİ TAKSİT ÖDEMEDE SON GÜN 31 TEMMUZ
METEOROLOJİ’DEN ŞİDDETLİ YAĞIŞ UYARISI!
METEOROLOJİ’DEN ŞİDDETLİ YAĞIŞ UYARISI!