Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

SUNAY AKIN ZONGULDAK’TA SAHNE ALDI

SUNAY AKIN ZONGULDAK’TA SAHNE ALDI
Bu içerik 548 kez okundu.
Advert

Haber Merkezi

      Zonguldak Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında şair, yazar ve anlatıcı Sunay Akın, Zonguldak’ta sevenleriyle buluştu. Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Mahya Işıkları” söyleşisi ve kitap imza programı yoğun katılımla gerçekleşti.

     Zonguldak Belediyesi etkinliği olarak gerçekleştirilen programa; Belediye Başkan Vekili Fırat Birkan, CHP İl Başkanı Devrim Dural, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Şair-Gazeteci-Yazarlar; İbrahim Tığ, Nihat Ahlat, A. Uzay Karslı ve Muharrem Akman, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda okur ve vatandaş katıldı.

    Sunay Akın’ın kendine özgü anlatımıyla tarih, edebiyat ve kültür dolu bir yolculuğa çıkan katılımcılar, “Mahya Işıkları” söyleşisinde hem düşündü hem de keyifli anlar yaşadı. Anlatılarıyla salonda zaman zaman duygusal, zaman zaman neşeli anlar yaşandı.

    Programın ardından düzenlenen imza etkinliğinde vatandaşlar, Sunay Akın ile birebir sohbet etme ve kitaplarını imzalatma fırsatı buldu.

     Zonguldak Belediyesi yetkilileri, şehirde kültür ve sanat etkinliklerinin artarak devam edeceğini belirtti.

Advert
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
YAVUZYILMAZ: SEÇİM YARIDA KALMIŞTIR
YAVUZYILMAZ: SEÇİM YARIDA KALMIŞTIR
TÜRK-İŞ:AÇLIK SINIRI ASGARİ ÜCRETİ SOLLADI
TÜRK-İŞ:AÇLIK SINIRI ASGARİ ÜCRETİ SOLLADI