Haber Merkezi
Devrek Ziraat Odası Başkanlığı (DZOB) çiftçileri Bursa Tarım Fuarı’na götürecek.
Devrek Ziraat Odası Başkanlığı 17 Ekim 2026 tarihinde düzenlenecek olan Bursa Tarım Fuarı’yla Devrekli çiftçileri buluşturacak.
Devrekli çiftçilerin tarım teknolojilerini yerinde incelemesi ve modern tarım koşullarını gözlemlemelerinin hedeflendiği geziye, odaya kayıtlı çiftçiler ve üreticiler katılacak.
Devrek Ziraat Odası’ndan yapılan açıklamada, “17 Ekim Cumartesi günü düzenlenecek Bursa Tarım Fuarı’na gitmek isteyen çiftçilerimiz, odamızla irtibata geçerek kayıt yaptırabilirler. Bir gece konaklama ve kahvaltı ücreti 4 bin TL’dir. Müracaat: 0372.556 11 37” denildi.
Devrek Ziraat Odası Başkanı Adnan Demirci de açıklamasında, “Odamıza kayıtlı çiftçilerimizi, tarımsal mekanizasyon, hayvancılık, tohum, sebze ve yenilikçi tarım teknolojileri gibi konularda gözlem yapmalarını sağlamak, tarımsal konulardaki bilgi ve birikimlerini artırmayı amaçlıyoruz” dedi.







