Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

CHP MİLLETVEKİLLERİ DEVREK İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ.

CHP Eskişehir Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Gaye Usluer ile İstanbul Milletvekili Ali Şeker, CHP Devrek İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

CHP MİLLETVEKİLLERİ DEVREK İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ.
Bu içerik 1735 kez okundu.
Advert

CHP Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer ile İstanbul Milletvekili Ali Şeker, partisinin Devrek İlçe Teşkilatını ziyaret etti. CHP Eskişehir Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Prof.Dr. Gaye Usluer ve CHP İstanbul Milletvekili AB Uyum Komisyonu ve Karma Parlamento Komisyonu Üyesi Ali Şeker’i  CHP Devrek İlçe Başkan Vekili Malike Aydınlı, Belediye Meclis Üyesi Faik Mekik, Kadın Kolları Başkanı Emine Kara ve partililer karşıladı. 

  CHP Eskişehir Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Prof.Dr. Gaye Usluer ziyarette yaptığı konuşmada, şunları söyledi: “ Her zamankinden daha fazla birlik beraberliğe ihtiyaç var. CHP olarak demokratik,laik ve özgürlüklerin yaşandığı bir ülke için çalışacağız"dedi. 

  CHP İstanbul Milletvekili AB Uyum Komisyonu ve Karma Parlamento Komisyonu Üyesi Ali Şeker de, daha önceden ilçe başkanlığı görevinde bulunduğunu ve örgütü bu nedenle daha  iyi bildiğini belirterek,  “Partimizin daha güçlü olması adına ve bu konuya daha da katkı vermek için geldik. Daha önce İstanbul’da Büyükçekmece İlçe Başkanlığı görevini yürüttüm. Örgütten geliyorum. Örgüt, belediye sıkıntıları genel olarak Türkiye’de mevcuttur. Bunları önlemek için diyalog gerekiyor. Önümüzdeki dönem 12 belediyemiz var. Bunu 20’ye nasıl çıkartırız düşüncesi ve katkısı için buradayız” şeklinde konuştu.

  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Devrek İlçe Başkan Vekili Malike Aydınlı, “Vekillerimizi İlçemizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
  19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU
19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU