Advert
Advert
Advert

VALİ TUTULMAZ'DAN ZAFER RESEPSİYONU

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl kutlamaları etkinlikleri kapsamında Dedeman otelde resepsiyon verdi.

VALİ TUTULMAZ'DAN ZAFER RESEPSİYONU
Bu içerik 401 kez okundu.
Advert

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl kutlamaları etkinlikleri kapsamında Dedeman otelde resepsiyon verdi.

Vali Tutulmaz, resepsiyonda “Ağustos ayı, bizler için önemli aylardan birisi. Zaferlerle dolu bir ay. Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran atalarımıza büyük borcumuz var. Bu borcumuzu ödememiz gerekiyor”dedi.

Zonguldak Valiliği tarafından Dedeman Otel’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıldönümü nedeniyle resepsiyon verildi. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümü Dedeman Otel'deki resepsiyonda 100 yıllık gurur ve onur yaşandı.

Resepsiyonda duygularını ifade eden Vali Mustafa Tutulmaz; “Ağustos ayı, bizler için önemli aylardan birisi. Zaferlerle dolu bir ay. Anadolu’yu yurt edinen Türkler batı tarafından hiçbir şekilde kabullenilmedi. O günden beri batının Anadolu’yla hesabı devam etmekte. Milletimiz 7’den 70’e kadar ayrım olmadan büyük bir savaş verdi. Kurtuluş Savaşı’nı Atatürk, bu şekilde kazanmayı bildi. Yakın zamanda da 15 Temmuz darbe girişimi oldu. Milletimiz aynı duyguyla sokaklara indi ve demokrasinin şahidi olduğunu gösterdi. Anadolu’yu yurt yapan atalarımıza, Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran atalarımıza büyük borcumuz var. Bu borcumuzu ödememiz gerekiyor. Nasıl 1071’de Alpaslan hedef koyduysa, nasıl Atatürk ya İstiklal ya ölüm dediyse bizlerin de bunun bilincinde olmamız gerekir. Eğer bunun bilincinde olmazsak bize rahat vermeyecekler. Başta yüce Atatürk olmak üzere bu toprakları vatan yapan tüm şehit ve gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Allan bu millete uzun yıllar bu topraklarda Hihuzurla yaşamayı nasip etsin.” dedi.

Resepsiyona; vali yardımcıları, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş, Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Baro Başkanı Türker Kapkaç, AK Parti İl Başkanı Muammer Avcı, Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, CHP İl Başkanı Murat Pulat, Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, İl Kadın Kolları Başkanı ve MYK Üyesi Merve Kır, Erdemir Genel Müdürü Cem Sümer Oral, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Varol Demirköse, Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay, İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, Başkan Vekili Ekrem Güllüdağ, Merkez İlçe Başkanı Dilay Küçük, Kadın Kolları Başkanı Dilek Sümer, daire müdürleri, STK temsilcileri, gaziler ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yılmaz, yönetimi ve vatandaşlar katıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ