Advert
Advert
Advert

İKİ ÇAKAL BİR ÇUVAL DA BULUŞTU

"Bunları bir araya getiren ise Zekayi Bükrü’nün kredi olarak kullandığı paralardır. Kaybediyorlar. Kaybettiklerini görünce de saldırıyorlar ya da saldırtıyorlar.”

İKİ ÇAKAL BİR ÇUVAL DA BULUŞTU
Bu içerik 3504 kez okundu.
Advert

  Sercan KAPUSUZ-

     33 yıllık deneyimli ve tecrübeli gazeteci İbrahim Tığ, Yeniadım Gazetesi Sahibi Erdoğan Demir ile Pusula Gazetesi Sahibi Ali Rıza Tığ’ın, sistematik olarak CHP Devrek Belediye Başkanı Adayı Çetin Bozkurt’a asılsız haberlerle saldırmalarını değerlendirdi.

      İbrahim Tığ olayın, “İki çakal bir çuvalda buluşmasıdır” dedi. Daha düne kadar bu iki çakalın birbirine demediğini bırakmadığını hatta çok daha ileri gidip bunların kavgalarının Zonguldak halkını da rahatsız ettiğini ileri süren İbrahim Tığ, “Bunlar rantları ve çıkarları için koskoca Devrek’en kaderiyle oynamaya çalışıyorlar. Deli saçması haber ve yorumlarla halkın beynini sulandırmaya çalışıyorlar ama halkımız bunu yemiyor. Bunları bir araya getiren ise Zekayi Bükrü’nün kredi olarak kullandığı paralardır. Kaybediyorlar. Kaybettiklerini görünce de saldırıyorlar ya da saldırtıyorlar.”dedi.

      İbrahim Tığ, Yeniadım gazetesinde Çetin Bozkurt’a atfen yapılan sistemli saldırılarında asılsız olduğunu belirterek, “Devrek Belediyesi 2011-2014 yılları arasında doğrudan temin yöntemiyle 3 teklif alarak 130 bin civarında bilgisayar alımı yapmıştır. Bu dönem de Çetin Bozkurt Başkan Yardımcısı olmasına rağmen alım-satım yetkisi Başkan Mustafa Semerci’ye aittir. Burada bir usulsüzlük varsa başkan sorumlusu Mustafa Semerci’dir. Mustafa Semerci’ye soramadığınız hesabı Çetin Bozkurt’a soramazsınız!. Sorduğunuzda da ciddiyetsizliğiniz ortaya çıkar.”

     Pusula Gazetesi sahibi Ali Rıza Tığ’a gelince…

     Fazla bir şey demeyeceğim, siz biliyorsunuz zaten!...

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR