Advert
Advert
Advert

DEVREK’TE “YALAN” RÜZGARLARI ESİYOR

"Birileri seçimi kaybedeceğini anlayınca kuyruklu yalanlara başvuruyor. Devrek halkı da bu yalanlara inanacak öyle mi!, korkunun ecele faydası yok."

DEVREK’TE “YALAN” RÜZGARLARI ESİYOR
Bu içerik 4783 kez okundu.
Advert

    Sercan KAPUSUZ-

     33 yıllık deneyimli ve tecrübeli gazeteci İbrahim Tığ, AKP Devrek Belediye Başkan Adayı Sezai Bükrü’nün “Cevaevini Kaldırıyoruz”  açıklamasını değerlendirdi.

      İbrahim Tığ, böyle bir açıklamanın Devrek halkının beyniyle dalga geçmek olduğunu vurgulayarak, “Cezaevinin kaldırılması mümkün değil, çünkü devlet oraya 10 trilyon liralık yatırım yaptı. Orada büyük bir kereste fabrikası kurdu ve bu fabrikada keresteye dayalı yan ürün tesisleri de bulunuyor.”dedi.

     Devletin Sezai Bükrü’nün hatırına 10 trilyonunu heba edemeyeceğini söyleyen İbrahim Tığ, “Birileri seçimi kaybedeceğini anlayınca kuyruklu yalanlara başvuruyor. Devrek halkı da bu yalanlara inanacak öyle mi!, korkunun ecele faydası yok. 15 yıldır Devrek’te yerel iktidardalar. Yaptıkları ve yedikleri ortadadır. Halkımız artık değişim istiyor,  iş istiyor, aş istiyor. Böyle sistemli bir yalan için de Sezai Bükrü’yü halkım adına kınıyorum.”dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR