Advert
Advert
Advert

AKMANOĞLU GÜVEN TAZELEDİ

Çaydeğirmeni Belde Kongresi yapıldı. Çaydeğirmeni AKP 7.Olağan Belde Kongresi Çaydeğirmeni Belediye Konferans Salonu'nda yapıldı.

AKMANOĞLU GÜVEN TAZELEDİ
Bu içerik 3993 kez okundu.
Advert

 

Yasemin ALTUN-  

     Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Çaydeğirmeni 7. Olağan Belde Kongresi Belediye Konferans Salonu'nda yapıldı. Divan Başkanlığını Ali Kemal Karaca’nın yaptığı kongreye üst düzeyde temsilciler katıldı.

    Kongreye tek aday olarak giren mevcut başkan Muzaffer Akmanoğlu tüm delegelerin oyunu alarak yeniden başkan seçildi. Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ve Başkan Yardımcısı Doğan Şişman kongreye katılan isimlerle yakından ilgilendi.

    Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan kongreye,

AKP Zonguldak Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu, Polat Türkmen, Hamdi Uçar, İl Meclis Başkanı Necdet Karaveli, İl Başkanı Zeki Tosun, AKP Kadın Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arıman, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Devrek İlçe Başkanı Yaşar Canbaş, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır'ın yanı sıra diğer il, ilçe ve belde başkanları ile çok sayıda partili hazır bulundu.

ÇAYDEĞİRMENİ’MİZ DAİMA İLERİ, HEP İLERİ

    Kongrede bir konuşma yapan Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, “Çaydeğirmenimizde hayata geçireceğimiz pek çok projelerimiz var, bu projelerimizi yaşama geçirmemiz konusunda bizlere dektek veren, arkamızda dağ gibi duran milletvekillerimiz var onlara sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Halkımıza hizmet verme konusunda, sevgi, saygı ve hoşgörü içersinde mütevazi bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Zonguldak ilimizin hizmetkarları, Zonguldak’ı şaha kaldıracak kadrolarımızı Çaydeğirmenimizde ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz”diye konuştu.

    Yapılan protokol konuşmalarından sonra faaliyet raporunun okunmasının ardından seçimlere geçilirken yapılan oylamadan sonra mevcut başkan Muzaffer Akmanoğlu'nun yeniden Belde Başkanı olarak görevine devam edilmesi sağlandı.

    Muzaffer Akman başkanlığında oluşan AKP Çaydeğirmeni Belde Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Mahide Dikmen, Varol Kirazlı, Yılmaz Göktaş, Erdal Çarkçı, Zeki Karakoruk, Yılmaz Güdül, Oktay Savaş, Amir Uzan, Şeref Bostancı ve Süleyman Uzunsoy.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 İBRAHİM TIĞ ESKİŞEHİR’DE OKURLARIYLA BULUŞACAK
İBRAHİM TIĞ ESKİŞEHİR’DE OKURLARIYLA BULUŞACAK
“SEVGİ YAŞAMDIR” ÇOK YAKINDA OKUR KARŞISINDA
“SEVGİ YAŞAMDIR” ÇOK YAKINDA OKUR KARŞISINDA