Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

DEVREK ANADOLU LİSESİ’NDE MEZUNİYET SEVİNCİ

Devrek Anadolu Lisesi'nden mezun olan142 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.

DEVREK ANADOLU LİSESİ’NDE MEZUNİYET SEVİNCİ
Bu içerik 575 kez okundu.
Advert

  -Sercan KAPUSUZ-

   Devrek Anadolu Lisesi'nden mezun olan142 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.

    Okulun bahçesinde düzenlenen törene Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Kahya, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cihan Durdubaş,

Okul Müdürü Siyami Akpınar, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

    Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende ilk olarak Okul Müdürü Siyami Akpınar, mezun olan öğrenciler için bir dönemin kapandığını, ancak başka bir dönemin başlangıcın başladığını söyledi.

    Akpınar, “Ailenizin sevgisi ilgisi ve desteği ile yetişen gençler olarak bugün buradasınız. Çok yoğun bir eğitim aldınız. Birbirinize saygı duyarak, hoşgörü göstererek karşılıklı bir şeyler öğrenerek sosyal yaşamanızla ve geleceğinizle ilgili kendi görüşlerinizi oluşturdunuz. Çalışkan, kararlı, sabırlı, gençler olarak gelecekte de bir çok başarıya imza atacağınıza inanıyorum. Yeni hayatınızda başarı, sağlık ve mutluluk diliyorum. Yolunuz açık olsun.” şeklinde konuştu.

    Müdür Akpınar, törene katılan konuklara, öğrencilere ve öğrencileri yalnız bırakmayıp onların mutluluğuna ortak olan öğretmenlere teşekkür etti.

    Okul birincisi Asya Şevval Eren de yaptığı konuşmada, “Bizleri yetiştiren öğretmenlerimize ve ailelerimize teşekkür ediyorum. İnsanın önemli anlarından biri de hayalini kurduğu liseden mezun olduğu gündür. Ben ve diğer arkadaşlarımız 4 yıl boyunca kardeşlik duyguları ile kader birliği yaptık ve bu güzel okul mezun olduk. İnşallah aynı başarıyı üniversitede de gösteririz” dedi.

     Daha sonra okul birincisi Asya Şevval Eren, ikincisi Rabia Can ve Üçüncüsü Ayşe Şara Kapucubaş’a mezuniyet belgelerini Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Kahya, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cihan Durdubaş,

Okul Müdürü Siyami Akpınar, öğretmenleri tarafından verildi.

     Dil diplomalarının da dağıtılmasının ardından öğrencilerimiz kep fırlatarak mezun olmanın sevincini müzik eşliğinde aile ve öğretmenleriyle paylaştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
“HER ÖNÜNE GELEN AĞAÇLARIMIZI KESECEK CESARETİ NEREDEN ALIYOR?
“HER ÖNÜNE GELEN AĞAÇLARIMIZI KESECEK CESARETİ NEREDEN ALIYOR? "
 19 MAYIS, GENÇLİK; GENÇLİK İSE GELECEK DEMEKTİR.
19 MAYIS, GENÇLİK; GENÇLİK İSE GELECEK DEMEKTİR.