Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

DEVREK METEM’DE MEZUNİYET COŞKUSU

Devrek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen mezuniyet töreni çeşitli etkinliklerle okulun bahçesini yapıldı.

DEVREK METEM’DE MEZUNİYET COŞKUSU
Bu içerik 2967 kez okundu.
Advert

   Devrek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen mezuniyet töreni çeşitli etkinliklerle okulun bahçesini yapıldı. Törene; Garnizon Komutanı Personel Üsteğmen Yıldırım Yörük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, şube müdürleri, okul müdürleri,öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı.

   Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlarken, törende açılış konuşmasını Devrek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Recep Kıyısın, şöyle dedi:“ Bugün 126 gencimizi, gerekli donanımlarını kazanmış, gerekli mesleki bilgi ve meslek etiğini almış bir şekilde hayata uğurluyoruz. 4 yılda kazandıkları donanımla, hepsi birer teknisyen, birer usta oldular. İmkan verildikleri, desteklendikleri ve yüreklendirildikleri takdirde başarılı olacaklarına, ilçemizin ve ülkemizin meslek elemanı ihtiyacına önemli bir katkı sağlayacaklarına hiç şüphem yoktur. Sevgili gençler, sizlere önünüzdeki uzun hayat yolunda başarılar diliyorum. Mutlu ve sağlıklı ve bol kazançlı bir yaşam sizlerle olsun. İş hayatınız boyunca meslek ahlakı hakkında öğrendiklerinizi hiç bir zaman aklınızdan çıkarmayın. O olmadan yaptığınız işin kalitesinin ve güzelliğinin tam olmayacağını unutmayın. İş prensiplerinden ve kaliteden asla ve asla taviz vermeyin. Ola ki karşınıza herhangi bir zorluk çıkarsa asla pes etmeyin. Zora veya sıkıntıya düşerseniz, dibe vuran sağlam bir topun, tekrar nasıl zıpladığını, yükseldiğini hatırlayın. Siz de sağlam olun sizlere güveniyorum. Dileğim sizleri başarılı ve kazançlı görmektir. Sizlere hayat sınavında da başarılar diliyorum. Alnınız da, yolunuz da açık olsun arkadaşlar. Sayın Konuklarımız, desteklerini bize daima hissettiren okul aile birliği üyelerimize, bu programın hazırlanmasında emeği geçen, tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerime, bu çocukların yetiştirilmesinde büyük paya sahip velilerimize ve programımıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı siz değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.  

   Okul Müdürü Recep Kıyısın’ın konuşmasının ardından tüm öğrencilere diplomaları dağıtıldı. Okulda dereceye giren öğrencilere başarı plaketi verildi. Daha sonra okul birincisi tarafından bayrak devir teslim töreni, mezuniyet kütüğüne ismini çakmasının ardından Öğrenciler, müzik eşliğinde keplerini fırlatarak mezuniyetlerini coşkuyla kutladılar.

Advert
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ZONGULDAK'TA EMEKLİ SAYISI  ÇALIŞAN SAYISINI GEÇTİ
ZONGULDAK'TA EMEKLİ SAYISI ÇALIŞAN SAYISINI GEÇTİ
FATİME AYVACI USTALARA TAŞ ÇIKARIYOR
FATİME AYVACI USTALARA TAŞ ÇIKARIYOR