Advert
Advert
Advert

DEVREK'TE ESNAF GÜVERCİNLERİ UNUTMADI

Devrek'te koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonu ugulanan sokağa çıkma kısıtlamasının ardından cadde ve sokaklar boş kaldı.

DEVREK'TE ESNAF GÜVERCİNLERİ UNUTMADI
Bu içerik 544 kez okundu.
Advert

 

 -SercanKAPUSUZ-

 Devrek'te koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonu ugulanan sokağa çıkma kısıtlamasının ardından cadde ve sokaklar boş kaldı. Vatandaş, koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında güvercinleri unutmadı.

  Devrek Cumhuriyet Alanı'nda esnaf ve vatandaşlar tarafından her gün beslenen güvercinler, korona virüs tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması ve yağan karın ardından aç kaldı. Cumhuriyet Alanı'nda karların altında yem arayan güvercinlerin yardımına Devrek'te esnaflık yapan 40 yaşındaki Atilla Bozkurt yetişti. Güvercinler esnaf Bozkurt sayesinde aç kalmadı. Bozkurt marketten aldığı tahıl ürünleriyle yağan karın altında yiyecek arayan güvercinleri besleyerek aç kalmalarını engelledi.

Başta sokak hayvanları olmak üzere tüm hayvan dostlarımızın, bu soğuk günlerde aç ve susuz kalmamaları için tüm vatandaşların hassasiyet göstermelerini isteyen Bozkurt;

"Tabi ki sadece kuşlar değil. Kedi, köpek gibi sokak hayvanları da kardan olumsuz şekilde etkileniyor. Artan ekmek parçaları, yemek kırıntıları, pilav ve makarna gibi yemek artıkları çöpe atılmamalı. Özellikle kuşlar için pencere önlerine ekmek kırıntıları koyulmalı. Kedi köpek gibi sokak hayvanları için de yine ekmek parçaları, pilav ve makarna atıkları sokağa, çevreyi kirletmeyecek şekilde konulabilir."dedi

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR