Advert
Advert
Advert

ŞAMPİYON SPORCU DESTEK BEKLİYOR

2 branşta Türkiye şampiyonluğu bulunan Devrekli 16 yaşındaki Sudenur Basancı başarılarının devam etmesi için destek bekliyor.

ŞAMPİYON SPORCU DESTEK BEKLİYOR
Bu içerik 643 kez okundu.
Advert

 

 -Yasemin ALTUN-

  2  branşta Türkiye  şampiyonluğu bulunan Devrekli 16 yaşındaki Sudenur Basancı başarılarının devam etmesi için destek bekliyor.

  Daha önce Muaythai branşında şampiyon olan daha sonra 1-7 Temmuz tarihleri arasında Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Ferdi Kick Boks Şampiyonası'nda şampiyon olan Devrekli Sudenur Basancı Avrupa ve Dünya şampiyonluğu için destek bekliyor.

  Bu işte bizim amacımız para kazanmak değil. Bizim amacımız bayrağımızı Avrupa'da ya da yurt dışında dalgalandırmak, bizim için önemli olan bu diyen Antrenör Cemal Kocabaş:

  "Muaythai ve Türkiye Ferdi Kick Boks Şampiyonası'nda şampiyon olan sporcumuz  Sudenur Basancı'nın başarıların devamının gelmesi için çalışmlarımıza devam ediyoruz. Şampiyon sporcumuz  Basancı Kasım ayında Sırbistan’da yapılacak kickboks Avrupa Şampiyonasında ve ardından Aralık ayında Muaythai Dünya Şampiyonasında milli forma ile ay yıldızlı bayrağımızı temsil edip altın madalyayı almayı hedefliyor.

  Fakat iki şampiyona için hazılık çalışmları maddi olarak sporcumuza çok ağır geliyor. Bu yüzden Avrupa ve Dünya şampiyonası öncesi hazırlıkları için sporcumuza sponsor arıyoruz.  Devrekli şampiyon sporcumuza desstek olmak isteyen  iş adamı, esnaf ve vatandaşlarımıza şimdiden çok teşekkür ediyoruz. Destek olmak isteyenler 05353536571 Mehmet Basancı ve 05397730121 Cemal Kocabaş ile iletişime geçerek destek olabilirler"dedi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR