Advert
Advert
Advert

KANTARCI: YERİ DOLDURULAMAZ

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı Yurbay Şirketler Topluluğu Kurucusu Zeki Yurtbay’ın vefatının birinci yıldönümünde yayımladığı mesajda, “Yaptığı yatırımlarla Çaycuma’mıza büyük değer kazandıran Yurtbay, aynı zamanda Çaycumalılık ruhu ve bilincin

KANTARCI: YERİ DOLDURULAMAZ
Bu içerik 505 kez okundu.
Advert

 

 Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı Yurbay Şirketler Topluluğu Kurucusu Zeki Yurtbay’ın vefatının birinci yıldönümünde yayımladığı mesajda, “Yaptığı yatırımlarla Çaycuma’mıza büyük değer kazandıran Yurtbay, aynı zamanda Çaycumalılık ruhu ve bilincinin yapı taşlarından biriydi” dedi.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı Yurtbay Şirketler Topluluğu Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Yurtbay’ı ölümünün 1. yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Kantarcı mesajında,  “Yurtbay Şirketler Topluluğu Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Yurtbay’ı ölümünün 1. yılında saygıyla anıyorum. Çok küçük yaşlardan beri ticari hayatın içinde olan ve Çaycuma’da kurduğu firmayı ülke sathına yayılmış dev bir şirket haline getiren Zeki Yurtbay, güvenirliliği alçak gönüllü kişiliği ve vizyonerliğiyle hepimize örnek olmuş muhteşem bir şahsiyetti” dedi.

ÇAYCUMA’NIN ENDÜSTRİ KÜLTÜRÜNE SAHİP OLMASINDA BÜYÜK ROL OYNADI

Kantarcı mesajını, “Yaptığı yatırımlarla Çaycuma’mıza büyük değer kazandıran ve endüstri kültürü kazanmasında büyük rol oynayan Yurtbay, aynı zamanda Çaycumalılık ruhu ve bilincinin yapı taşlarından biridir. Geçen bir yıl, bize, onun ilçemiz içiz taşıdığı önemi,  nasıl doldurulamaz bir yeri olduğunu yaşayarak göstermiştir. Bize düşen görev onun sahip olduğu hasletleri yaşatmaktır. Kendisine bir kez daha Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm Çaycumalılara baş sağlığı diliyorum” diyerek tamamladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
CHP İLÇE BAŞKANI DİKENLİ: ULUPINAR ARTIK KENDİNE GEL
CHP İLÇE BAŞKANI DİKENLİ: ULUPINAR ARTIK KENDİNE GEL