Advert
Advert
Advert

ALDIĞI SERTİFİKA SAYESİNDE İŞ SAHİBİ OLDU

Halk Eğitim Merkezi'nden aldığı belgeyle iş sahibi oldu.

ALDIĞI SERTİFİKA SAYESİNDE İŞ SAHİBİ OLDU
Bu içerik 1113 kez okundu.
Advert

 

 -Yasemin ALTUN-

  Halk Eğitim Merkezi'nden aldığı belgeyle iş sahibi oldu.

  Devrek Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan 'Hasta ve Yaşlı Öz Bakımına Destek' kursuna katılan Selda Kaplan aldığı serfika sayesinde iş sahibi oldu.

  Devrek'te vatandaşların eğitimine yardımcı olmak adına faaliyette bulunan Devrek Halk Eğitim Merkezi açtığı kurslarla bir çok insanı iş sahibi yaptı. Selda Kaplan'da Devrek Halk Eğitim Merkezi'nin açtığı kursa katılıp sertifika alarak iş sahibi olanlardan oldu.

  Usta öğreticiliğini Burcu Boşnak'ın yaptığı "Hasta ve Yaşlı Öz Bakımına Destek Olacakların Eğitimi Kursu"na katılıp başarılı bir şekilde tamamalayarak sertifikasını alan Selda Kaplan, şuan almış olduğu sertifika sayesinde Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde, Hasta ve Yaşlı Öz Bakımına Destek personeli olarak görev yapmakta.

  Kaplan geçtiğimiz günlerde Devrek'e gelerek kendisine istihdam imkanı sunan kursunun açılmasında emeği olan Devrek Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yaşar Özlüoğlu ve usta öğretici Burcu Boşnak'ı ziyeret ederek emekleri ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

     Eski kursiyerlerinin açtıkları kurs sayesinde iş sahibi olduğunu görmenin gururunu yaşadıklarını belirten Devrek Halk Eğitim Merkezi Yaşar Özlüoğlu "Kurumumuz tarafından açılan Hasta ve Yaşlı Öz Bakımına Destek Olacakların Eğitimi Kursumuza katılarak başarılı bir kurs dönemi geçirerek sertifika almaya hak kazanan kursiyerimiz Selda Kaplan, almış olduğu sertifika ile Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde, Hasta ve Yaşlı Öz Bakımına Destek personeli olarak görev yapmaktadır. Selda Kaplan kurumumuzu ziyaret ederek kendisine istihdam imkanı sunan kursu açtığımız için başta kurumumuza ve kurs süresince bilgi, becerileri kazandıran öğretmenimiz Burcu Boşnak’a emekleri ve katkılarından dolayı teşekkür etti." dedi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR