Advert
Advert
Advert

TAŞÇI: DEMOKRASİMİZİN SÜRMESİ İÇİN VARIZ

Taşçı: AK Partimizin 23 Eylül de yapılacak olan Devrek İlçe kongresinde ekibimiz, güvenimiz ve heyecanımız tamdır.

TAŞÇI: DEMOKRASİMİZİN SÜRMESİ İÇİN VARIZ
Bu içerik 2828 kez okundu.
Advert

    Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Zonguldak İl Teşkilatı Kurucularından Mustafa Taşçı, ülkede ve partisinde demokrasinin sürmesi için 23 Eylül 2017 tarihinde yapılacak olan Devrek İlçe Kongresinde başkanlığa aday olacağını, söyledi.

    AKP Genel Merkezi’nin tüm ülkede teşkilatlarında değişim istediğini, Devrek’te de bu değişimin yapılması gerektiğini belirten Mustafa Taşçı, “Genel Merkezimizin mevcut başkanla seçime gidilmesi yönünde kesin bir kararı yok, değişim istiyor. İl başkanımızın deklare ettiği 4 ilçe başkanıyla kongreye gidileceği gibi söylemin altında başka nedenler yatabilir. Ben ve ekip arkadaşlarım bu partinin kuruluşunda vardık, bundan sonra da olacağız. Bu nedenle 23 Eylül’de yapılacak olan Devrek İlçe Kongresinde başkanlığa aday olacağım. Ülkemiz ve partimiz demokrasisinin işlemesi adına, halkımızın ve partililerimizin değişimden yana tavırları beni bu göreve itti. Bir kez daha yineliyorum ki, partimizin Devrek ilçe kongresinde başkanlığa adayım.”diye konuştu.

     Aynı zamanda 2 dönemdir Hatipler Köyü Muhtarlığını yapmakta olan

Mustafa Taşçı, 23 Eylül’de yapılacak olan kongre için ekibi, güveni ve heyecanlarının, tam olduğunu kaydeden Mustafa Taşçı, “Her kademesinde gururla görev yaptığım AK Partimizin 23 Eylül de yapılacak olan Devrek İlçe kongresinde ekibimiz, güvenimiz ve heyecanımız tamdır. Durmak yok Yola devam.” ifadelerini kullandı.

      Taşçı, Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun’un, “Başkan olarak kalmaları yönünde tebliğ edilen 4 ilçe başkanı arasında Devrek İlçe Başkanı Serdar Kelebek de bulunuyor.”açıklamasının da AKP Genel Merkezi’nin açıklamasıyla uyuşmadığını da belirterek;  “Ak Parti büyük bir kitlenin partisidir. Üç-beş kişinin demesiyle ilçe başkanı olunmaz. Böyle olacaksa deleler neden belirlendi, delege niye var. Biz ekip olarak gücümüzü saygıdeğer delegelerimizden ve halkımızdan alarak demokratik hakkımızı kullanacağımızı ve bu yola da devam edeceğimizi belirtiyoruz. İlçe başkanı da sandıktan çıkacaktır, buna inanıyoruz.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR