Advert
Advert
Advert

DEVREK CHP YÖNETİMİ, BAŞOĞLU VE ZAMAN’I ZİYARET ETTİ

DEVREK CHP YÖNETİMİ,  BAŞOĞLU VE ZAMAN’I ZİYARET ETTİ
Bu içerik 2125 kez okundu.
Advert

 

-Yasemin ALTUN-

   Devrek İlçe Başkanı Yaşar Bükrü ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Zonguldak İl Başkanlığına seçilen Umut Başoğlu’nu ziyaret ederek yeni görevinde kendisine başarılar dilediler.

   CHP İl Başkanı Umut Başoğlu ziyarette yaptığı konuşmada, “Zor bir süreçten geçiyoruz. Tüm örgütlerimizle, milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımız, İl ve İlçe Teşkilatlarımız ile omuz omuza yolumuza devam edeceğiz. 2019 yılında yapılacak seçimlerde CHP alnının akıyla ve başarıyla çıkacak.  Bunun içinde İl ve İlçe Teşkilatlarımızla birlikte çalışacağız. Devrek İlçe Teşkilatımıza, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

   CHP Devrek İlçe Başkanı Yaşar Bükrü de,  İl Başkanı Umut Başoğlu’na hayırlı osun dileklerini sunarak şunları söyledi:

   “CHP’nin oylarını Zonguldak’ta yeni başkanımız ve yeni yönetim kurulu üyelerimiz ile yükseleceğine inanıyorum. Ülkemizin CHP’ye daha çok ihtiyacı var. Yeni seçilen il başkanımız ve yönetimine büyük görevler düşüyor. Bizde her zaman kendilerinin yanındayız. Bütün arkadaşlarımız AKP’nin ülkemize ve Cumhuriyetimize açtığı tahribata karşı partimiz el ele omuz omuza olacaktır. İl Başkanımız Umut Başoğlu’nun şahsında tüm yeni yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum.” Dedi.

  Devrek İlçe Teşkilatı, Zonguldak İl Başkanı Umut Başoğlu’nun ziyaretinin ardından Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman’ı da ziyaret etti.

   Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Devrek İlçe Teşkilatı, Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Fikret Zaman’ı makamında ziyaret etti.  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Fikret Zaman, Devrek İlçe Başkanı Yaşar Bükrü ve yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek  “parti politikası üzerine konuştuk, gelecekte birlikte yapacağımız çalışmalara şöyle bir baktık” dedi.

    Partililer bir süre Başkan Zaman ile sohbet ettikten sonra partiden ayrıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR