Advert
Advert
Advert

DERS ZİLİ YARIN ÇALIYOR

Türkiye genelinde 18 milyon, Devrek'te ise 7 bine yakın öğrenciyi ders zili heyecanı sardı.

DERS ZİLİ YARIN ÇALIYOR
Bu içerik 1676 kez okundu.
Advert

 

    2018-2019 eğitim öğretim yılı yarın başlıyor. Türkiye genelinde resmi ve özel okullarda yaklaşık 18 milyonu aşkın öğrenci ve 1 milyona yakın öğretmen yarın ders başı yapacak. Devrek'te ise 27 okulda yaklaşık 7 bin öğrenci eğitim öğretim görecek ve 487 öğretmen de görev yapacak. yarın başlayacak yeni eğitim ve öğretim yılı birinci kanaat dönemi 21 Ocak 2019'de sona erecek.                     

    Yarıyıl tatili, Yarıyıl tatili, 21 Ocak-1 Şubat 2019 tarihlerinde yapılacak. İkinci kanaat dönemi ise 4 Şubat 2019 Pazartesi başlayacak ve 14 Haziran 2019 Cuma tamamlanacak.

TURAN'DAN, YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI

    Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, 2018-2019 eğitim Öğretim Yılının başlaması nedeniyle bir mesaj yayımladı.

    Milli Eğitim Müdürü Turan mesajında, “Yarın ülkemizin her yanında olduğu gibi ilçemizde de büyük bir sevinç ve mutluluk içinde 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı'na başlamanın coşkusu ve heyecanı içerisindeyiz. Geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz ders başı yaparak, okulları, öğretmenleri, arkadaşları ve kitapları ile buluşacaklar. Yeni eğitim-öğretim yılının okullarımız, idarecileri ile öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz evlatlarımızı, zamana ve geleceğe yön veren, değerlerine sahip çıkan ve bu ülkenin ihtiyacı olan nesiller olarak yetiştirmek için çalışıyoruz.  Çocuklarımızı ve gençlerimizi bu özelliklere sahip, vatanımıza, milletimize, en önemlisi kendilerine yararlı bireyler olarak, geleceğe hazırlamak bizlerin en büyük vazifesidir. Bu duygu ve düşüncelerle; öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, tüm eğitim çalışanlarının ve ailelerimizin 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının verimli geçmesini temenni eder, sevgi, saygı ve başarı dileklerimi sunarım” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR