Advert
Advert
Advert

EMEKLİ OLAN PERSONELLERE BAŞKAN AKDEMİR PLAKET TAKDİM ETTİ

EMEKLİ OLAN PERSONELLERE BAŞKAN AKDEMİR  PLAKET TAKDİM ETTİ
Bu içerik 991 kez okundu.
Advert

  

     Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Belediyemizden emekli olan işçi personellerimize teşekkür plaketi takdim etti. Belediyemizde uzun yıllar görev yapan ve çeşitli birimlerimizde çalışma hayatını sürdüren ve 14 Ocak 2019 tarihinde emekli olan işçi personellerimize plaket töreni gerçekleştirildi.

     Belediye Encümen Salonu’nda gerçekleştirilen plaket törenine; Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Cangöz, Özel Kalem Müdürü Hasbi Kabaca, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Hatice Alın; Destek Hizmetleri Müdürü Kenan Alın, Muhasebe Müdürü Mevlüt Dağkıran, Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Tatar, Su İşleri Müdürü Kudret Özdemir, Terminal Müdürü Nazmi Çolpan ve Mezarlıklar Müdürü Suat Baş katıldı. Belediyemizin Fen İşleri ve Su İşleri Müdürlüklerinde uzun yıllar görev yapan, Mehmet Bayrak, Siyami Karagöz, Veysel Ertek ve Muhammet Özdemir, teşekkür plaketlerini Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’den aldılar.

    Zonguldak Belediyesi’ne bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden ötürü teşekkür eden Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, “Çok değerli mesai arkadaşlarımın hakları asla ödenmez. Belediyemize çok hizmet ettiler. Görev süreleri boyunca işlerini en iyi şekilde yapmaya gayret gösterdiler. Emekliliklerini hak ettiklerini düşünüyorum. Bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: TABURUN GİTMESİNE ULUPINAR KAYITSIZ KALDI
BAŞKAN BOZKURT: TABURUN GİTMESİNE ULUPINAR KAYITSIZ KALDI
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM