Advert
Advert
Advert

MADEN İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

Madene işçi alımı için başvurular Devrek’ten de yapılabiliyor.

MADEN İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI
Bu içerik 5684 kez okundu.
Advert

 

  Türkiye Taşkömürü Kurumu’na alınacak olan 500 işçi alımında şartlar açıklandı. İş Kur İl Müdürü Gönül Demirsu, TTK’ya alınacak olan 500 işçi için alımlarının 6 Mayıs Pazartesi ( Bugün) günü başladığını ve 5 gün süreceğini söyledi.

Başvurularda aranan şartları açıklayan Demirsu şöyle konuştu;

  "Bu defa diğer 500 kişi ile ilgili TTK Genel Müdürlüğü çalışmalarını tamamlamış olup, Zonguldak için 350, Bartın için 100 ve Karabük için 50 kişilik kontenjan belirlemiş durumda ve ilgili İŞKUR müdürlüklerini yazısını göndermiş bulunmaktadır. Buna göre kurumumuzca 6 Mayıs ile 10 Mayıs tarihleri arasında başvurular alınacak.

  Başvurular tüm illerdeki İŞKUR müdürlüklerine ve hizmet merkezlerine, ayrıca İŞKUR’un yetkilendirdiği hizmet noktalarına yapılabileceği gibi ALO 170 ve insternet üzerinden adaylarımız başvurularını yapabileceklerdir. Tüm adaylarımız kesinlikle bu konuda panik yapmasın. 5 gün süresince biz başvuruları almaya devam edeceğiz. Daha önce başvuran adaylarımızın bu 500 işçi alımı ile ilgili yine Bartın Karabük ve Zonguldak olmak üzere başvurularının yeniden yapmaları gerekiyor. Yani daha önceden yapılan başvurular geçersizdir"dedi.

    Devrek Belediyesi ile Devrek Ticaret ve Sanayi Odası’nda bulunan İŞKUR Merkezleri aracılığıyla maden alımı için başvurular yapılabiliyor. Bunların dışında internet ortamından ve ALO 170 İŞKUR telefonu ile de başvurular yapılabilmekte.

     İnternetten başvuru yapmak isteyenler ise görsellerde bulunan adımları takip ederek TTK ilanını görebilir, ilana tıklayarak sayfanın en altında bulunan kutucuğu işaretleyip "başvur" demeniz halinde başvurunuzu yapabilirsiniz.  Ana sayfada "İŞ BAŞVURULARIM" kısmından başvurunuzu görüntüleyebilirsiniz. TTK başvurunuzu www.iskur.gov.tr internet adresinden yapabilirsiniz. Şifreniz yok ise TC kimlik numaranızı girdikten sonra şifre bilgisini boş bırakarak hemen aşağıda bulunan "sifremi unuttum" kısmına tıklayarak kimlik bilgileriniz ile yeni şifre alabilirsiniz. Başvurunuzu yapabilmeniz için öz geçmişinizde bulunan meslekler sekmesinde "MADENCİ (GENEL)" mesleğinin ekli olması gerekmektedir. Daha önce kendiniz başvuru işlemi yapmadıysanız görsellerden yardım alarak yapabilirsiniz.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR