Advert
Advert
Advert

BAŞKAN DEVREKLİLERDEN DESTEK İSTEDİ

Devrek Eğitim Spor Kulübü Deplasmanlı Voleybol Ligi'nde Devrek’i temsil etmeye devam ediyor.

BAŞKAN DEVREKLİLERDEN DESTEK İSTEDİ
Bu içerik 2265 kez okundu.
Advert

 

 -Sercan KAPUSUZ-

 Devrek Eğitim Spor Kulübü Deplasmanlı Voleybol Ligi'nde Devrek’i temsil etmeye devam ediyor. Deplasmanlı Voleybol Ligine üçüncü maçına çıkacak olan Devrek Eğitim Spor Kulübü ev sahibi olarak rakbini karşılamaya hazırlanıyor.

 ‘20 ŞUBAT GÜNÜ DESTEKLERİNİZ BEKLİYORUZ’

 Ev sahipliği yapacakları maçta Devreklilerden sahada onları yalnız bırakmamalaırnı isteyen Devrek Eğitim Spor Kulüp Başkanı Turgay Kırgil: “2018 Yılında kurulan kulübümüz Yıldız Kızlar ve Midi Kızlar Deplasmanlı Voleybol Ligine katılarak Devrek’imizi Zonguldak’ta temsil ediyor. Evimizdeki ilk maçımız ise Yıldız Kızlar kategorisinde  20 Şubat 2019 Çarşamba günü Hamidiye Anadolu Lisesi Spor Salonunda oynayacak. Tüm Devrek’lileri evimizde oynayacağımız ilk maçımızda takımımıza destek olamaları için bekliyoruz.

AMACIMIZ SPOR YAPAN BİR İLÇE OLUŞTURMAK

 Kulübümüzün kuruluşundaki temel amacı tüm spor branşlarında alt yapıyı oluşturup sporun bir kültür olduğunu ve 7 den 70’e tüm halkımızın spor yaptığı bir ilçe oluşturmaktır. Bu bağlamda çalışmalarımıza 6-16 yaş yaz spor okulları ile başladığımız kulübümüz, kış spor okulunu tamamlamış olup bahar ayı ile birlikte 6 Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni ile çalışmalara devam edecektir.

BAHAR SPOR OKULU 18 ŞUBAT’TA BAŞLIYOR

 Bahar spor okullarımız 18 Şubat 2019 tarihinde başlayıp 12 Haziran da tamamlanacaktır. futbol kursumuz Viva  Halı Sahada, cimnastik kursumuz Bükrü Spor Salonu, voleybol ve basketbol kursumuz Hamidiye Spor Salonu, tenis kursumuz ise Egemenlik Tenis Kortunda yapılacaktır. Çocukalrı için ‘Bahar Spor Okulu’ kursumuza başvurmak isteyen ailelerimiz bize ulaşarak gerekli bilgileri alarak kayıtlarını yaptırabilirler.” Dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR