Advert
Advert
Advert

6 YIL ARADAN SONRA İLK YARDIM SERGİSİ

Devrek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Okul Aile Birliğinin ve aşçılık bölümü öğrencilerinin katkıları ile okul yararına yardım sergisi düzenlendi. Açılan yardım sergisine vatandaşlar ve protokol tarafından destek yağdı.

6 YIL ARADAN SONRA İLK YARDIM SERGİSİ
Bu içerik 2461 kez okundu.
Advert

 

   -Sercan KAPUSUZ-

   Devrek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Okul Aile Birliğinin ve aşçılık bölümü öğrencilerinin katkıları ile okul yararına yardım sergisi düzenlendi.  Açılan yardım sergisine vatandaşlar ve protokol tarafından destek yağdı.

   OKUL ÖĞRENCİLERİ VE VELİLER TARAFINDAN HAZIRLANDI

  Cumhuriyet Alanı’nda düzenlenen yardım sergisi açılışında ilçe protokolü hazır bulundu. Tamamı veliler ve okulun aşçılık bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan yiyecekler vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. 

   6 YIL SONRA İLK KEZ

  Organize edilen sergi hakkında bilgi veren Okul Aile Başkanı Gülay Kırış konu ile ilgili yaptığı açıklamasında şunları söyledi, “Öncelikle 6 yıl sonra okulumuz yararına düzenlediğimiz yardım sergisine gerek maddi ve gerekse manevi anlamda verdikleri desteklerden dolayı velilerimize ve davetlilerimize teşekkür ediyorum.

   BÖLÜM ŞEFİ ÖĞRENCİLER VE VELİLER BİRLİKTE ÇALIŞTI

  6 yıl sonra okulumuz Aşçılık Bölüm Şefi Erman Erkeç, Aşçılık Bölümü öğrencileri ve velilerimiz ile birlikte yardım sergisi düzenlemenin mutluluğu ve guru içindeyiz. Öğrencilerimiz ve velilerimizin bin bir zahmetle hazırlayıp misafirlerimize sunduğumuz onlarca çeşit yiyecek ve içeceklerden elde edilecek gelir ile okulumuzun eksiklikleri ile ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin yararına harcama yapılacaktır. Yardım sergimize maddi ve manevi destek veren herkese tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

  Düzenlenen yardım sergisi açılışına; Devrek İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Cemalettin Yüceer, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Oğuz Bölge, Devrek Gençlik Hizmetleri Ve Spor İlçe Müdürü Cihan Durdubaş olmak üzere daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, Okul Aile Birliği Yöneticileri, veliler ve vatandaşlar katıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR