Advert
Advert
Advert

BAŞKAN BOZKURT DEVREKLİLER'DEN DESTEK İSTEDİ

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu için, İstanbul’da destek istedi.

  BAŞKAN BOZKURT DEVREKLİLER'DEN DESTEK İSTEDİ
Bu içerik 2403 kez okundu.
Advert

 

 -Sercan KAPUSUZ-

   Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu için, İstanbul’da destek istedi.

  23 Haziran'da tekrar yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu için Devrekliler'den destek istedi.

   TAM TEŞKİLAT DESTEK

  Başkan Bozkurt, Eski Devlet Bakanı Hasan Gemici, Eski CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ve CHP Zonguldak Teşkilatıyla birlikte İstanbul’a giderek İmamoğlu’nun seçim çalışmalarına destek oldu. Başkan Bozkurt İstanbul’da yaşayan Devrekli esnaf ve vatandaşlarla buluşarak İmamoğlu’na destek istedi.

  HEDEF BÜTÜN DEVREKLİLERE ULAŞMAK

Başkan Bozkurt sırasıyla İstanbul Büyükçekmece Belediye Nikah Salonu’nda CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay’ın da katılımlarıyla yapılan toplantıya, İstanbul Büyükçekmece’de Devrek Sabunlar Derneği’nin düzenlemiş olduğu toplantıya,  İstanbul Büyükçekmece Batı Karadenizliler Derneği’ne, Öz Zonguldaklılar Derneği’ne, Bartın ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne, İstanbul Gürpınar’da kıraathane ziyaretleri ve son olarak Zondef Başkanı Gurbet Altay'ın katılımlarıyla yapılan toplantıya katılarak İstanbul’da yaşayan Devreklilerden İmamoğlu için destek istedi.

  ÜZERİMİZE DÜŞEN SORUMLUK İÇİN İSTANBUL’DAYIZ

23 Haziran’da İmamoğlu’nun yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olacağını kaydeden Başkan Bozkurt, “ 31 Mart seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Seçilen ama yaşadığı haksızlıkla başkanlık mazbatası elinden alınan ve 23 Haziran seçimlerinde partimizin yeniden adayı olan Sayın Ekrem İmamoğlu kardeşimiz için bizler de üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirerek İstanbul`dayız. ‘Hak, hukuk ve adalet’ yerini 23 Haziran’da bulacak.

Zonguldak Milletvekillerimiz, İl Başkanımız, belediye meclisi üyelerimizle İstanbul’da çalışmalara başladık. Yedi tepeli şehrin seçilmiş belediye başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu ile 23 Haziran’da her şey çok güzel olacak demek için sokaklardayız.

23 HAZİRAN’DA HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

Hep birlikte Sayın Ekrem İmamoğlu’nun yaşadığı haksızlığın 23 Haziran’da son bulması için İstanbul’da yaşayan Devrekli vatandaşlarımızdan sandıkta destek istedik. Saha çalışmalarımızda İstanbul’da yaşayan Devrekli vatandaşların da Sayın Ekrem İmamoğlu’na gönülden destek verdiğini gördük. İnanıyoruz 23 Haziran’da hak yerini bulacak ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu yeniden başkan seçilecek. 23 Haziran’da İstanbul’da her şey çok güzel olacak” dedi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR