Advert
Advert
Advert

NAS: MUHTARLAR DERNEĞİ'NDEN ELİNİZİ ÇEKİN

Devrek'te muhtarlarla bir araya gelen Şerafettin Nas “Muhtarlar derneği hiçbir siyasi partinin ne ön bahçesi ne de arka bahçesidir” dedi

NAS: MUHTARLAR DERNEĞİ'NDEN ELİNİZİ ÇEKİN
Bu içerik 1297 kez okundu.
Advert

  -Sercan KAPUSUZ-

Devrek'te muhtarlarla bir araya gelen Şerafettin Nas “Muhtarlar derneği hiçbir siyasi partinin ne ön bahçesi ne de arka bahçesidir” dedi

 Devrekli Muhtarlar Derneği tarafından organize edilen ve Devrek Öğretmen Evinde düzenlen sabah kahvaltısında muhtarlar dayanışmanın örneğini sergiledi. Düzenlenen kahvaltıya Karadeniz Bölgesi Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, Devrekli Muhtarlar Derneği Başkanı Raşit Budak, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyesi muhtarlar katıldı.

 ARAMIZA FİTNE-FESAT SOKMAK İSTEYENLER OLACAK

 Kahvaltının açılış konuşmasında güçlü bir dernek olmanın yolunun birlik ve beraberlikten geçtiğini belirten Devrekli Muhtarlar Derneği Başkanı Raşit Budak;

"Değerli arkadaşlar; Bu gün burada toplanmamızın amacı kahvaltıdan ziyade birlik, beraberlik ve dayanışma amaçlıdır. Biliyorsunuz ki bütün dünya iki seneden beri pandemi süreci ile mücadele etmektedir. Bu dönemde vatandaşımızın eli, kulağı, bakkalı, manavi ve hatta doktoru bile olduk. Yorulduk, yıprandık ama asla görevlerimizden ödün vermedik, yılmadık. Düşündüğümüz ve yapmak istediğimiz bazı etkinlikleri PANDEMİ süreci gelişen koşullar nedeni ile gerçekleştiremedik ama güzel günlerin çok yakında olduğunu biliyoruz. Bu dönemde pek çoğumuz en yakınlarını kaybetti bu yüzden öncelikle vefat edenlere Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

  Değerli arkadaşlar; Güçlü bir dernek olmanın yolu birlik ve beraberlikten geçmektedir. Dernek üyelerine karşı şeffaf olmaktan ve eşit olmaktan geçtiğine inanmaktayız. Derneğimiz bizim sorunlara karşı çözüm noktamız ve bazı hallerde barınağımız evimizdir. Bir derneğin üye sayısı ne kadar fazla olursa o dernek o kadar güçlü olur. Gücümüze güç katan siz değerli dernek üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ederim.

 Ayrıca son zamanlarda derneğimize üyeliklerini gerçekleştirerek üye sayısında bize tarihi rekor kırdıran gücümüze güç katan KÖY VE MAHALLE MUHTARLARIMIZA ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kendilerine görevlerinde başarılar diliyorum.

 Buradan şunu da belirtmek istiyorum ilçemize bağlı 94 köy ve mahalle muhtarlarımızın 93'ü bizim üyemizdir. Buda ilçemizde ve derneğimizde birlik ve beraberliğin en üst seviyede olduğunu göstermektedir. Buradan bütün üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum saygılarımı sunarım.

  Saygı değer arkadaşlar her yerde olduğu gibi bizim aramızda da fitne-fesat sokmak isteyenler olacaktır, birliğimizi bozmak isteyenler boş durmayacaklardır. Buradan size yönetim kurulumuz adına söz veriyorum, bedeli ne olursa olsun aramıza nifak sokmak isteyenlere, bizi bölmeye çalışanlara firsat vermeyeceğiz. Bu konuda içiniz rahat olsun. Birlik ve beraberliğimizden ödün vermeyecek bir olacağız, diri olacağı ve siz değerli üyelerimizin desteği ile vazgeçilmez olacağız.

  Çok kıymetli arkadaşlarım kahvaltımızin kahve bahane sohbet şahane havasında geçeceğini söyleyerek hepinize saygılarımı sunuyorum." dedi.

 MUHTARLAR DERNEĞİNDEN ELİNİZİ ÇEKİN

"Muhtarları kim tehdit ediyorsa, muhtarlar derneğine kim elini uzatıyorsa karşısında beni bulur!" diyen Karadeniz Bölgesi Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas;

"Devrek Merkez Mahalle Muhatarlarının derneğimize üye olmasına sevindim. Bir dernek ne kadar güçlü olursa ona yapılan saldırıda o kadar güçlü olur.

 Yalnız buradan siyasilere sesleniyorum Muhtarlar Derneği hiçbir siyasi partinin ne ön bahçesi ne de arka bahçesidir. Kongre zamanı gelir adaylar yarışır seçimi alan başkan olur, siz kendi oyunuzu artırmak için çalışın. İl Genel Meclisi'nin görevi köylerde yapılmayan işleri yapmaktır.

   Muhtarların güçlü olmasından rahatsız olmayın. Biz siyaset yapmıyoruz, biz köyümüze mahallemize hizmet yapmanın peşindeyiz. Cumhurbaşkanımız muhtarları toplamaya çalışıyor bunlar dağıtmaya çalışıyor.

   Burdan siyasilere sesleniyorum muhtarları kim tehdit ediyorsa, Muhtarlar Derneği'ne kim elini uzatıyorsa karşısında beni bulur. Muhtarlar Derneği'nden elinizi çekin. Biz sizin encümen seçimlerinize karışıyor muyuz? Türkiye'yi dolaşıyorum böyle bir şeyle ilk kez karşılaşıyorum. İl Genel Meclisi üyeleri size sesleniyorum siz oyunuzu artırın,davanıza ihanet ediyorsunuz."dedi.  

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ