Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

DÜZENLİ YARDIM TAAHHÜDÜNDE BULUNDU

Devrek'te yaşayan Harun Gök Devrek Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına düzenli yardım taahhüdünde bulundu.

DÜZENLİ YARDIM TAAHHÜDÜNDE BULUNDU
Bu içerik 1217 kez okundu.
Advert

 -Yasemin ALTUN-

 Devrek'te yaşayan Harun Gök Devrek Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına düzenli yardım taahhüdünde bulundu. Devrek Kaymakamı Ümit Altay'la görüşen Gök, yardıma muhtaç insanlar için çalışmalar yapan Devrek Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına düzenli yardım taahhüdünde bulundu. Devrek Kaymakamı Ümit Altay bu duyarlı davranışından dolayı hayırsever Harun Gök'e plaket verdi.  

 Vakfın sadece para dağıtan bir kurum değil, aynı zamanda hayırsever vatandaşların yardımlarını devlet güvencesi altında ulaştırdıklarını belirten Devrek Kaymakamı Ümit Altay  "Devrek Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımıza ilk defa bir hayırsever tarafından düzenli yardım taahhüdünde bulunan Harun Gök beyefendiye çok teşekkür ediyoruz.

  Vakfımız sadece para dağıtan bir kurum değil, aynı zamanda hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını devlet güvencesi altında gönül rahatlığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırmalarına vesile olacak bir yardım kuruluşudur.

  Yardım talepleri kamu kurumu amirleri ve STK temsilcilerinden oluşan Vakıf Mütevelli Heyetimizde ortak akıl ve vicdan ölçütleri içerisinde hassasiyetle değerlendirilerek gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaya çalışılmaktadır.

  Harun Gök beyefendiyi bu örnek davranışından ötürü kutluyor ve Vakıf bağışçılarımızın artması için vesile olmasını temenni ediyorum."dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
  19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU
19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU