Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

PROTOKOLÜ DEVREK'TE BULUŞTURAN İFTAR

Protokol ve muhtarlar düzenlenen edilen iftar yemeğinde bir araya geldi.

PROTOKOLÜ DEVREK'TE BULUŞTURAN İFTAR
Bu içerik 753 kez okundu.
Advert

-Sercan KAPUSUZ-

  Protokol ve muhtarlar düzenlenen edilen iftar yemeğinde bir araya geldi.

 Devrekli Muhtarlar Derneği tarafından Ramazan ayı dolayısıyla öğretmenevinde iftar yemeği düzenlendi.

  Düzenlenen iftar yemeğine; AKP Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Devrek Kaymakamı Ümit Altay, İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli, Belediye Başkan Vekili Yakup Salmanoğlu, Başkan Yardımcısı Recep Korun, CHP’li İl Genel Meclis Üyeleri, AKP’li İlGenel Meclis Üyeleri, GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, Belediye meclis üyeleri, çok sayıda daire müdürü ve muhtarlar katıldı.

  Devrek İlçe Müftüsü Hasan İzmirli'nin yaptırdı iftar duasının ardından organizasyonun açılış konuşmasını yapan Devrek Kaymakamı Ümit Altay; "Böyle toplu iftar programları; milli birlik, beraberliğimizin ve kardeşliğimizin peşikmeşi için güzel organizasyonlar. Bu organizasyonu düzenleyen Devrekli Muhtarlar Derneği'mize teşekkür ediyorum. Tekrardan hoş geldiniz diyorum."dedi.

   GÖREVİMİZ LAYIKIYLA YAPMALIYIZ

 "Bizi seçen insanlara vatanımıza minnet borcumuz var "diyen AKP Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen; " Bizi buluşturan Devrekli muhtarlar derneği başkanımıa teşekkür ediyorum. iki senedir pandemiden dolayı kuçaklaşıp bir araya gelemedik. Virüs etkisini kaybetti yinede tedbiri elden bırakmamak lazım. Gerçekten hasret kalmıştık bu tür organizsayonlara. Sıcak kanlı insanlarız yanyan olmadan yapamayız.

  Sizlerin seçtiği insanlarız hangi görevde olursak olalım aynı şekilde sizlerde seçilmiş insanlarsınız. O bizi seçen insanlara vatanımıza minnet borcumuz vardır. Onların layık gördüğü bu görevi hakkıyla yerine getirmek bizim borcumuzdur. Ramazanınız hayırlı olsun."    

    HALKIN İLK ULAŞTIĞI YETKİLİLERSİNİZ

  Muhtarların bölgede halkının ilk ulaştığı yetkili insanlar olduğunu belirten  AKP Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu:

   "Pandemi sürecinde bir araya gelemedik, üzüldük hüznlenedik. Pandemiyide sonunda atlattık. Bugün sizlerle beraberiz bundan son derece mutluyuz. Pandemi gibi bir olayın tekrarı dünyanın ve ülkemizin başına gelmesin.

  Sizler muhtar olarak kırsal bölgede halkın ilk ulaştığı yetkili insanlarsınızn. Sizler çözüm anlamında kurumlarla bizlerle istişareyi düzgün olarak yaparak sorunları çözmek için çalışıyorsunuz. Ramzanın ortasına geldik. umarım bayramıda bu şekilde birlik ve beraberlik içinde kutlarız."

   Devrekli Muhtarlar Derneği Başkanı Raşit Budak yaptığı konuşmasında, Ramazan ay dolayısıyla düzenledikleri iftar yemeğine katılanlara teşekkür ederek; “Düzenlediğimiz iftar yemeğimizde sizlerle birleikte olmaktan çok mutluyuz. Uzkaktan yakından davetmize katılan siz değerli davetlilerimize ve muhtar arkadaşlarımıa teşekkür ediyorum”dedi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
YAZAR KALAYCIK’TAN İMZA GÜNÜ ETKİNLİĞİ
YAZAR KALAYCIK’TAN İMZA GÜNÜ ETKİNLİĞİ
  19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU
19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU