Advert
Advert
Advert

AYLİN NAZLIAKA DEVREK'İ ZİYARET ETTİ

CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka Devrek’e geldi.

AYLİN NAZLIAKA DEVREK'İ ZİYARET ETTİ
Bu içerik 1047 kez okundu.
Advert

 

-Yasemin Altun-

 

     Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka, bir dizi ziyaretler için Devrek’e geldi.

     Bugün sabah saatlerinde Devrek’e gelen Aylin Nazlıaka, CHP Zonguldak Kadın Kolları Başkanı Merve Kır, CHP Devrek İlçe Başkanı Yaşar Bükrü, İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Kara ve parti üyeleri tarafından coşkuyla karşılandı.

     Aylin Nazlıaka, Devrek’te kadınlarla ve parti üyeleriyle birlikte İlk olarak Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt'u makamında ziyaret etti, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı gündemdeki konular üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Daha sonra Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt ile birlikte köy ürünleri pazarında üretici kadınları ve esnafları ziyaret eden Aylin Nazlıaka burada yaptığı konuşmada; “Bugün Devrek’te halkımızla bir araya geldik. Halkın iktidarını kurma kararlılığımızı bir kez daha yüksek sesle haykırmaya geldik. Geliyoruz! Geliyor gelmekte olan! Ama şu da bir gerçek; onu getirmek için bizler de çok çalışmalıyız. Kadınlar olarak geleceği değiştirenler bizler olacağız. Devrek’i çok coşkulu buldum. Dayanışma ve birlik içinde… özellikle kadınlar açısından bir sinerji içerisinde buldum. Dilerim bu birlik-beraberlik ruhu yürek yüreğe, omuz omuza bir mücadeleyle iktidara taşır partimizi. Hep söylüyoruz: Geleceği kadınlar şekillendirecek. İktidar yürüyüşümüzde kadınlar da öncü güç olarak mutlaka ve mutlaka ipi göğüslememizi sağlayacak. Bunu da kurucu değerlerimizden aldığımız miras ve mücadele gücümüzle birlikte yapacağız. Zonguldak bu dönemde popüler bir il. Herkes Zonguldak’a geliyor, ne güzel. Bu kadar çok ziyaretçi kabul ediyor olması anlamlı, değerli, çünkü bizler de görüyoruz ki Zonguldak’ta da birşeyler değişiyor. Aslında sürekli sahadayız, sürekli farklı il ve ilçelerdeyiz. Ben 80 bin yol yapmışım. Dünyanın çevresi 40 bin kilometre yani iki kez dünyanın çevresini dolaşmışız. 81 İl’e gitmiştik, şimdi ikinci turumuzu gerçekleştiriyoruz. Genel Başkanımıza da Zonguldak’ın da seçime çok hazır olduğunu ifade edeceğim. Zaten CHP seçime çok hazır. Yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz. Mevcut iktidarın iyi yönetilmediğini, artık değişim vaktinin geldiğini ifade ederek her an erken seçim ihtimali karşısında herkesi birlik ve beraber olmaya davet ediyorum. Biliyoruz ki getireceğiz o gelmekte olanı, bunu da bizler getireceğiz.”dedi.           

Nazlıaka son olarak Devrek Belediyesi tarafından oluşturulan Kent Müzesini gezerek ilçemizden ayrıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ