Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

HAYVAN PAZARI DENETLENDİ

Zonguldak Tarım ve Orman İl Müdürü Cemalettin Çataklı, İl Müdür Yardımcısı, Hayvan Sağlığı Şube Müdürü ve Hayvan Sağlığı Şubesi Veteriner Hekimleri, Zonguldak Belediyesi Zabıta Ekipleri ile beraber Belediye Kurbanlık Hayvan Pazarını ziyaret ederek incelem

HAYVAN PAZARI DENETLENDİ
Bu içerik 821 kez okundu.
Advert

Zonguldak Tarım ve Orman İl Müdürü Cemalettin Çataklı, İl Müdür Yardımcısı, Hayvan Sağlığı Şube Müdürü ve Hayvan Sağlığı Şubesi Veteriner Hekimleri, Zonguldak Belediyesi Zabıta Ekipleri ile beraber Belediye Kurbanlık Hayvan Pazarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

  Yapılan denetimlerde; yetiştiricilerin kurbanlık hayvanları sağlık taramasından geçirilmiş olup, bulaşıcı hayvan hastalıkları yönünden herhangi bir hastalık olmadığı ve sağlıklı oldukları tespit edildi.

  Aynı zamanda pazarda bulunan kurbanlık hayvanların evraklarının eksiksiz olduğu tespit edilerek hayvan hastalıkları ile mücadele kapsamında kurban bayramı dönemi boyunca hayvan pazarlarında vatandaşlara bilgilendirmeler yapılmaya devam edileceği belirtildi.

İl Müdürü Cemalettin Çataklı, Kurban Bayramı boyunca veteriner hekimlerin sahada olduğunu ve karşılaşılacak olumsuzluklarda anında müdahale edileceğini söyledi.

İl Müdürü Çataklı, halkın sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
  19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU
19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU