Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

JANDARMA BAYRAM DENETİMİNDE

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Trafik Personeli, Kurban Bayramı tatilinin başlaması ile birlikte denetim yapıldı.

JANDARMA BAYRAM DENETİMİNDE
Bu içerik 895 kez okundu.
Advert

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Trafik Personeli, Kurban Bayramı tatilinin başlaması ile birlikte denetim yapıldı.Ekipler trafik kazalarının en aza indirilmesi, vatandaşın can ve mal kayıplarının önlenmesi, sağlıklı, huzurlu bir seyahat ve ulaşımın sağlanmasına yönelik trafik güvenliğinin oluşturulması amacıyla yolcu taşımacılığı yapan araçları sivil kıyafetlerle yolculuk yaparak sürücülerin trafik kurallarına uyumu konusunda kontrol sağladı.

 

​Zonguldak İl Jandarma Komutanlığınca, yapılan açıklamada"meydana gelebilecek trafik kazalarını önlemek ve sürücülerde yakalanma duygusunu üst düzeye çıkarabilmek için sorumluluk alanında bulunan karayollarında Kurban Bayramı tatili süresince sivil kıyafetli Jandarma trafik personeli ile denetim ve kontrollere devam edilecektir. Karayolu ağını kullanan tüm yol kullanıcıların mağdur olmamaları ve trafik kurallarına riayet etmeleri temennimizdir." ifadeleri kullanıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
  19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU
19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU