Advert
Advert
Advert

CHP'Yİ BULUŞTURAN RESEPSİYON

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak il Başkanlığı tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100.Yıl dönümü nedeniyle resepsiyon düzenlendi.

CHP'Yİ BULUŞTURAN RESEPSİYON
Bu içerik 562 kez okundu.
Advert

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak il Başkanlığı tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100.Yıl dönümü nedeniyle resepsiyon düzenlendi.

Alaborina Restaurant'ta düzenlenen resepsiyona, CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş ve Deniz Yavuzyılmaz, CHP  Kastamonu Milletvekili ve. Parti Meclisi Üyesi Hasan Baltacı, İl Başkanı Murat Pulat, Genel Başkan Başdanışmanı Melih Özdemir, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve il genel meclis üyeleri, önceki dönem il, ilçe ve belediye başkanları ile çok sayıda partili topluluğu katıldı.

CHP Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat yaptığı konuşmada, "30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle il örgütümüzün düzenlemiş olduğu yemeğimize hepiniz hoş geldiniz. Değerli partililerimiz sizinle bu özel günde bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 30 Ağustos Türk ulusunun vatanını ve bayrağını korumak için canı pahasına vermiş olduğu mücadelenin adıdır. 30 Ağustos istikbalini ve onurunu korumak için bir ulusun tek vücut olduğu bir gündür  30 Ağustos Kurtuluş Savaşının zaferle taçtandırıldığı gündür. Birlik içinde kardeşlik ruhuyla çıkılan bu yolda bütün zorluklar kararlılık, azim ve İnançla aşılmıştır. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan Kurtuluş Savaşı ile laik ve Çağdaş cumhuriyetin yolu açılmıştır. Tarih boyunca özgür yaşamış Türk Ulusu işgali, esareti kabul etmeyip sonuna kadar mücadele ile kendine yeni bir yol çizmiştir. Bu yeni yol çağdaş uygarlığın, sosyal hukuk devletinin ve özgürlüğün yoludur. Türk Ulusu bağımsızlık benim karakterimdir diyen büyük Önder ile çizdiği bu yolda ülkemiz sayısız kazanımlar elde etmiştir. Ancak bugün özellikle hukuk, eğitim, insan hakları, sanat gibi alanlarda Türkiye'yi geri getiren bir iktidar var. Bunlar ne hukuk dinliyor ne de insanlık. Bunlar yolsuzluklarla ülkemizin itibarını zedelemekten çekinmiyorlar. Halkını yoksullaştırıp kendi varlıklarına varlık katıyorlar. Üstelik akla Ziyan açıklamalarıyla halkla dalga geçiyorlar. Ama unutmasınlar yüzyıl içinde pek çok badirelerle Atatürk Cumhuriyeti zorluklar içinde kurdu. Ülkemiz hızla büyüdü kalkındı gelişti. Bu aziz millet vumhuriyetimizi ve kazanımları korumak için elinden geleni yapacaktır. Seçime çok az kaldı. En geç 10 ay sonra Cumhuriyetimizin yeniden, demokrasi, özgürlük, laiklik, Çağdaş eğitim, şeffaflık ve dürüst yönetim anlayışı ile tekrar yükselecek.  Gençlere iyi bir gelecek hazırlayacağız. Sanatçıları hapse atmayam, sanata ve ikültüre saygı duyanlar bu ülkeyi yönetecek. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun" dedi.

CHP’liler 30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonunda onuncu yıl marşını söyleyerek  30 Ağustos Zafer Bayramını kutladılar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ