Advert
Advert
Advert

HEPİMİZ YAYAYIZ VE HEPİMİZ RİSK ALTINDAYIZ.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, ‘Yayalara öncelik duruşu, hayata saygı duruşu" etkinliğinde Araç sürücülerine seslendi ve yayların haklarına riayet ediniz dedi. Zonguldak’ta “Yayalara öncelik duruşu, hayata saygı duruşu" sloganıyla eş zamanlı etkinlik

HEPİMİZ YAYAYIZ VE HEPİMİZ RİSK ALTINDAYIZ.
Bu içerik 695 kez okundu.
Advert

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz,  ‘Yayalara öncelik duruşu, hayata saygı duruşu" etkinliğinde Araç sürücülerine seslendi ve yayların haklarına riayet ediniz dedi. Zonguldak’ta “Yayalara öncelik duruşu, hayata saygı duruşu" sloganıyla eş zamanlı etkinlik düzenlendi.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ın katılımıyla Fener okullar bölgesinde ‘Yayalara öncelik duruşu, hayata saygı duruşu" etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe Vali Tutulmaz’ın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Jandarma Komutanı kıdemli albay Cezmi Yalınkılıç ve daire müdürleri katıldı.

Sürücülere öncelik yayaya ait olduğunu hatırlatan  Vali Mustafa Tutulmaz, “Son iki yılda ülkemizde ciddi manada trafik bilinçlendirme kampanyaları yürütüyoruz. İçişleri Bakanlığının öncülüğünde kurum ve kuruluşlarımız bu kampanyanın önemli bir parçası. Biz bugüne kadar gerek trafik eylem planında gerek karayolları trafik Strateji belgesinde geri güvenliği ile ilgili önemli kurallar var. Bunlar eylem planında yer alıyor. Bugüne kadar yapılan araştırmalar şunu göstermiş, yerleşim yerlerindeki kazalarda ciddi ölümler tespit edilmiş. Bu kampanyalarla  daha sağlıklı bir şekilde hareket edebilmeleri için hem yıllarımıza düşen sorumlulukları hindi sürücülerimize düşen sorumlulukları hatırlatmak istiyoruz. Hepimiz birer yayayız. Öğrencilerimizde beraber kamu kurum kuruluşlarının temsilcileri ile beraber vatandaşlarımızın dikkatini çekmeye çalışıyoruz. Hepimiz yayayız ve hepimiz risk altındayız. Bu riski gidermek için öncelikli dikkatli olmalıyız. Daha sonra da sürücülerin dikkatli olmasıdır. Bilhassa yaya geçitlerinde sürücülerimizi hatırlatıyoruz, yaya geçitlerinde eğer trafik polisi yoksa yaya geçidine öncelik yayanındır. Sürücüler yaya geçitlerinde yayaların hakkına riayet etsinler” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR