Advert
Advert
Advert

YAĞCI MEMLEKET PARTİSİ YÖNETİMİNDE

Zonguldaklı Özkan Yağcı, Memleket Partisi Almanya'da yönetiminde.

YAĞCI MEMLEKET PARTİSİ YÖNETİMİNDE
Bu içerik 850 kez okundu.
Advert

-Oktay TIĞ (ALMANYA)-

Zonguldaklı Özkan Yağcı, Memleket Partisi Almanya'da yönetiminde.

 Zonguldaklı iş insanı Özkan Yağcı, Memleket Partisi'nin Almanya Kuzey – Ren Vestfalya eyaleti yönetim kurulu üyesi ve halkla ilişkilerden sorumlu olarak seçildi. Yağcı,  Memleket Partisi'nin Almanya genelinde örgütlendiğini ifade ederek, tüm Zonguldaklıları partiye davet etti.

Yağcı, açıklamasında; '' Türkiye'nin en deneyimli ve başarılı siyasetçisi olan genel başkanımız Muharrem İnce'nin önderliğinde, uzun ama bir o kadarda içimizi kıpır kıpır eden bir yolculuğa çıktık. Almanya'da yaklaşık beşyüz bin Zonguldaklı hemşehrimiz yaşıyor. Bu rakam, hem Almanya seçimlerinde, hem de Türkiye seçimlerinde bizim en az iki milletvekili çıkarmamızı sağlayacak bir oran.  Memleket Partisi olarak Avrupalı Türklerin sesi olmak, onların sorunlarına çözüm bulmak istiyoruz. Zonguldaklılar olarak, siyasi alanda güçlü olmak istiyoruz. Genel başkanımız Muharrem İnce, Zonguldak insanı ile yakın ilişkileri olan bir siyasetçi. Bölgemiz insanının,  Memleket Partisi'nde olmasını arzu ediyor. Emeğin başkentinin çocuklarının, emeğe sahip çıkan  Memleket Partisi'ni desteklemelerini istiyor. Bizlerde, Almanya'da  Memleket Partisi yöneticileri olarak hemşehrilerimizi yanımızda görmek istiyoruz. Genel başkanımız Almanya ziyeretinde, hemşehrilerimizi de ziyaret etmek istiyor. Zonguldak, her daim siyasetde öncü il olmuştur. Partimiz, Zonguldak'ta da güçlü bir konumda. Memleket Partisi olarak Avrupalı Türklerin sesi olacağız. Genel başkanımızın dik duruşu ve tecrübesi ile Türkiye'yi yönetecek kadrolara sahibiz. Kuzey – Ren Vestfalya eyaleti birkömür havzası. Tıpki Zonguldak gibi. Eyalette nüfus olarak en fazla nüfusa sahip Zonguldaklılar. Bunu pozitif anlamda enerjiye dönüştürmek bizim elimizde. Bizlerin, sesini daha iyi duyurabilmesi için siyasette aktif olmalıyız. Tüm Zonguldaklı hemşehrilerimizi, Memleket Partisi'ne davet ediyorum '' dedi.

 Yağcı, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin kasım ayı içerisinde Almanya'ya gelip, vatandaşlarla buluşması noktasında çalışmaların olduğunu da belirtti.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ