Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

VANDALLAR TEKRAR İŞ BAŞINDA

Gökçebey Belediyesi’nin vatandaşların kullanımına sunduğu tuvaletlere saldırılar devam ediyor. Gökçebey'de, belediye tuvaletlerine kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından tekrar zarar verildi.

VANDALLAR TEKRAR İŞ BAŞINDA
Bu içerik 842 kez okundu.
Advert

 -Sercan KAPUSUZ-

  Gökçebey Belediyesi’nin vatandaşların kullanımına sunduğu tuvaletlere saldırılar devam ediyor.  Gökçebey'de, belediye tuvaletlerine kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından tekrar zarar verildi.   

   Gökçebey Belediyesi'nin Belediye dükkanlarına ve vatandaşların kullanımına sunduğu tuvaletler kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tekrar harabeye çevrildi. Tuvaleti kullanılamaz hale getiren şahıslar kayıplara karıştı. Belediye ekipleri, onarım çalışması başlattı.

    Sorumluların tespit edilip, haklarında gereken cezanın verilmesi için girişimlerde bulunacaklarını söyleyen Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk;

  "Belediyemiz tarafından binlerce lira masraf edilerek ilçemize kazandırılan yatırımlar kendini bilmez belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kamuya açık olan ücretsiz umumi  tuvaletler tahrip edildi.

Vatandaşlarımızdan biraz duyarlı olmalarını istiyoruz bu yapılan hareketler bizim hizmetlerimizi aksatıyor ve Belediyemiz ciddi anlamda zarara uğruyor."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
  19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU
19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU