Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

FİLİZ İNCİRCİ ÖĞRETMENİMİZİ KAYBETTİK

Devrek’in sevilen öğretmenlerinden Filiz İncirci’yi kaybettik.

FİLİZ İNCİRCİ ÖĞRETMENİMİZİ KAYBETTİK
Bu içerik 9132 kez okundu.
Advert

 

    Devrek’in sevilen öğretmenlerinden Filiz İncirci’yi kaybettik.

    Devrek Lisesi’nden uzun yıllar Türkçe ve Edebiyat Öğretmenliği ve Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunan Filiz İncirci (67) öğretmenimiz bu sabah tedavi gördüğü İstanbul Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi’nde yaşama veda eti.

    1949 yılında Devrek’te doğan Filiz İncirci, Samsun Eğitim Enstitüsünden 1971 yılında Türkçe öğretmeni olarak mezun oldu. İlk görev yeri olarak Milas Ören Ortaokulu’na atandı. Buradan Saltukova Ortaokulu’na ve terfi ederek de 1974 yılında Devrek Lisesi’ne atandı. Devrek Lisesi’nde uzun yıllar öğretmenlik ve müdür yardımcılığı görevinde bulunurke, müdür yardımcılığı görevinden istifa ederek önce Zonguldak Üzülmez İlköğretim Okulu’na tayin oldu. Daha sonra Zonguldak Öğretmen Lisesi’ne oradan da Zonguldak Endüstri Lisesi’ne tayin oldu.     

    Bu okullarda uzun yıllar görev yaptıktan sonra emekli olan Filiz İncirci, bir süre de dersane müdürlüğü ve öğretmenliği yaptı. İncirci, Gülce isimli bir kız çocuğu annesiydi.

    Filiz İncirci’nin naaşı yarın Devrek Yeni Camiinde kılınacak öğle namazı sonrasında Şehir Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

   Filiz İncirci, yıllardır Devrek’te öğretmenlik, müdürlük ve Zonguldak İl Genel Meclisi Üyeliği de yapan eğitimci Mustafa İncirci’nin ablasıydı.

    Filiz İncirci öğretmenimize Allah’tan rahmet, ailesine, dost ve yakınlarına ve sevenlerine Bölge Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

 

    

Advert
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
TURHAN ÇÖMEZ: HÜKÜMETİ HEP BERABER DEĞİŞTİRMEK LAZIM
TURHAN ÇÖMEZ: HÜKÜMETİ HEP BERABER DEĞİŞTİRMEK LAZIM
MUSTAFA TAŞÇI VE HALİL KORKUT FİLİSTİN'E İYİ AĞLAYIN!
MUSTAFA TAŞÇI VE HALİL KORKUT FİLİSTİN'E İYİ AĞLAYIN!