Advert
Advert
Advert

BAŞKAN GEBEŞ 2. KEZ ERDOĞAN’I ÇAYDEĞİRMENİ’NE DAVET ETTİ

BAŞKAN GEBEŞ 2. KEZ ERDOĞAN’I ÇAYDEĞİRMENİ’NE DAVET ETTİ
Bu içerik 3771 kez okundu.
Advert

 

  -Sercan KAPUSUZ-

  

    Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ereğli’de bir araya geldi.

   Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ereğli’de düzenlediği mitinge katılan Başkan Satılmış Gebeş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, yapımı 20 gün süren özel bir ‘Asa’ ve Çaydeğirmeni Belediyespor forması ve hediye etti.

   Başkan Gebeş miting öncesi de Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Bilim ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile sohbet etme fırsatı buldu.

   Cumhurbaşkanı ilen olan görüşmesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’nı tekrar Çaydeğimeni’ne davet ettiğini belirten Başkan Gebeş;

  ÇAYDEĞİRMENİ GEREKENİ YAPSIN GELECEĞİM

   “Sayın Cumhurbaşkanımıza Çaydeğirmenimizi anlattım. Cumhurbaşkanımıza siz değerli Çaydeğirmeni'li hemşehrilerimin selamlarını ilettim. Efendim Çaydeğirmeni yüzde 90'a kenetlendi. ‘Sizleri beldemizde ağırlamak için sabırsızlanıyoruz’.dedim.

  Cumhurbaşkanımız Zonguldak mitinginde söylediğimiz gibi ‘Çaydeğirmeni gerekeni yapsın teşekkür etmeye, vatandaşlarımızla kucaklaşamaya geleceğim’ dedi ve sizlere selamlarını iletti.

    EVİME GÖTÜRÜN

  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a eşi benzeri olmayan kainatın anahtarı, birliğin, beraberliğin ve gücün sembolü olan yapımı 20 gün süren el işçiliği ile yapılmış örfi desenli kavuklu model asa ve beldemizi başarıyla temsil eden Çaydeğirmeni Belediyespor'muzun formasını takdim ettim. Cumhurbaşkanımız asayı çok beğendi. Korumalarına ‘Evime götürün’ diye talimat verdi.

   BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

   Çaydeğirmenim bize yakışan, Çaydeğirmeni’mize yakışan rekor oy dur. El ele, gönül gönüle verip, birlikte başaracağız. 31 Mart tarihinde de sandıkta gücümüzü birleştirip Sayın Cumhurbaşkanımızı Çaydeğirmeni’mizde ağırlayalım.”dedi.

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ