Advert
Advert
Advert

TSO’DA “KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI” ANLATILDI

Devrek Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) tarafından işverenlere yönelik “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” ile ilgili eğitim düzenlendi.

TSO’DA “KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI” ANLATILDI
Bu içerik 929 kez okundu.
Advert

Devrek Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) tarafından işverenlere yönelik “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” ile ilgili eğitim düzenlendi. Hukukçu Sibel Terzi tarafından verilen eğitimde katılımcılara 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun amacı ve kapsamı hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı.

Devrek  TSO toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitim programında Bülent Ecevit Üniversitesi Öğretim Görevlisi Hukukçu Sibel Terzi tarafından verilen eğitimde işverenlere interaktif bir şekilde kanunun amacı ve kapsamı anlatıldı.

Gerçekleştirilen eğitimde  kişisel veri, özel nitelikli veri, veri sorumlusu, veri işleyen ilgili kişi, kişisel verilerin korunması kanunu ve yönetmelikler başta olmak üzere Kişisel verilerin işlenmesinde temel ilkeler. Kişisel verileri koruma kurulu ve kurumu, cezalar ve yaptırımlar. Kişisel verilerin işlenmesinde süreçler. Başvuru ve şikayet, aydınlatma yükümlülüğü ve açık rıza, kişisel verilerin üçüncü kişilere aktarılması, kişisel verilerin silinmesi ve yok edilmesi, kişisel veri envanterinin tutulması ile Verbis’e kayıtlar hakkında bilgiler verildi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR