Advert
Advert
Advert

GELECEK PARTİSİ DEVREK'TE BULUŞTU

Devrek Gelecek Partisi kurucu ilçe Başkanı Muharrem Pak 25 Ekim 2020 Pazar günü Nil Cafe’de yapılacak olan 1 inci olağan kongre öncesi ilçe yönetimi , il ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi.

GELECEK PARTİSİ DEVREK'TE BULUŞTU
Bu içerik 670 kez okundu.
Advert

 

 Devrek Gelecek Partisi kurucu ilçe Başkanı Muharrem Pak 25 Ekim 2020 Pazar günü Nil Cafe’de yapılacak olan 1 inci olağan kongre öncesi ilçe yönetimi , il ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Nil Cafe'de gerçekleşen geniş katılımlı kahvaltı etkinliğinde kongre hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Kongre öncesinde ilçe yönetimi , il ve ilçe başkanlarının görüşlerini alan  Devrek Gelecek Partisi kurucu ilçe Başkanı Muharrem Pak istişarelerin devam ettiğini belirtti Başkan Muharrem Pak konu ile ilgili yaptığı açıklamada; "Bilindiği gibi partimizin Devrek İlçe kongresini 25 Ekim pazar günü gerçekleştireceğiz. İl ve ilçe başkanlarımızın katılımıyla Devrek’te kahvaltıda bir araya geldik. İl ve ilçe başkanlarımızla istişarede bulunduk ve ilçemizde yapılacak olan genel kurul öncesi fikir alışverişi içinde olduk.”dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR