Advert
Advert
Advert

ESKİ MESAİ ARKADAŞLARINDAN TURAN'A ZİYARET

Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürü iken Kastamonu’nun Hanönü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ataması yapılan Abdullah Turan'ı Devrek'te beraber görev yaptığı mesai ve öğretmen arkadaşları unutmuyor ve kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyor.

 ESKİ MESAİ ARKADAŞLARINDAN TURAN'A ZİYARET
Bu içerik 1552 kez okundu.
Advert

 

   -Sercan KAPUSUZ-

  Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürü iken Kastamonu’nun Hanönü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ataması yapılan  Abdullah Turan'ı Devrek'te beraber  görev yaptığı mesai ve  öğretmen arkadaşları unutmuyor ve kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyor.

    Kastamonu’nun Hanönü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Abdullah Turan'a 'Hayırlı Olsun' ziyaretinde bulunan eski mesai ve öğretmen arkadaşları yeni görev yerinde başarılar dileyip fikir alışverişinde bulunarak; gündemde ki konuları değerlendirdiler. Kendisini ziyarete gelen eski mesai ve öğretmen arkadaşlarını makamında ağırlayan Turan yeni görev yeri olan  Hanönü'nü gezdirerek Hanönü hakkında bilgiler verdi.

  Yapılan ziyeretten oldukça mutluluk ve gurur duyduğunu belirten Turan; " Ziyaretime gelen öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ederim. Dostlar için mesafelerin önemi yoktur. Dostlarının halinden haber soranlara selam olsun.." dedi.

  1990 yılında Devrek’te öğretmen olarak göreve başlayan Abdullah Turan, 2000-2004 arası Devrek Lisesi Müdürlüğü ve ardından uzun yıllar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerinde bulunmuştu. Abdullah Turan Haziran 2020 yılında  Kastamonu’nun Hanönü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanmıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR