Advert
Advert
Advert

HACİZLİ OLMAMAK İÇİN YAPILANDIRIN

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) borcu yapılandırma başvuruları devam ediyor.

HACİZLİ OLMAMAK İÇİN YAPILANDIRIN
Bu içerik 805 kez okundu.
Advert

 

   Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) borcu yapılandırma başvuruları devam ediyor. İdari para cezaları, iş ve mesleki hastalık cezalarının da yer aldığı yapılandırma kapsamında başvurular için son tarih 01 Şubat 2021 olarak açıklandı.

  Devrek Ticaret ve Sanayi Odaso(TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Hacıkuloğlu, pirim borcu olanları 01 Şubat 2021 tarihine kadar yapılandırma başvurusuna davet etti.

7256 sayılı Yapılandırma Kanunu kapsamında yapılandırmalardan yararlanmak isteyen üyeler için son günün  01 Şubat 2021 olduğunu belirterek, üyelerin müracaatları son güne bırakmamalarını isteyen Başkan Hacıkulaoğlu;

"Sayın Üyelerimiz; SGK borçlarını yapılandırmak için son müracaat tarihi 01 Şubat 2021 olup, bu tarihten sonra e-haciz, fiili haciz ve yerinde denetim gibi çalışmaların artacağı öngörülmektedir. Ödeme imkanınız olmasa dahi yapılandırmaya müracaat etmiş olmanız bu işlemlerin yaklaşık 6 ay daha ertelenmesi anlamına geleceğinden ihmal etmeyip yapılandırma yapmanız lehinize olacaktır kanaatindeyiz.  Bilgilerinize rica ederiz." dedi.

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR