Advert
Advert
Advert

BİR ELDE SEN UZAT

Devrek Gençlik Merkezi yeni bir etkinliğe daha imza attı. “Bir el de sen uzak” projesi kapsamında kırsal kesimdeki gençlerle buluşan Devrek Gençlik Merkezi personeli ve gönüllü üyeleri sınav kitapları toplama kampanyası ile gençlere sınav kitapları hediye

BİR ELDE SEN UZAT
Bu içerik 595 kez okundu.
Advert

 

 Devrek Gençlik Merkezi yeni bir etkinliğe daha imza attı. “Bir el de sen uzak” projesi kapsamında kırsal kesimdeki gençlerle buluşan Devrek Gençlik Merkezi personeli ve gönüllü üyeleri sınav kitapları toplama kampanyası ile gençlere sınav kitapları hediye ediyorlar.

Devrek Gençlik Merkezi gönüllü üyelerinin bu kampanyasına destek için sınav kitapları hediyesi konusunda vatandaşlardan da destek talebinde bulunuldu. Destek olmak isteyenler ise Gençlik Merkezi ile irtibata geçebilecek.

“BİR ELDE SEN UZAT”

Devrek Gençlik Merkezi’nden konu hakkında yapılan açıklama şöyle: “Geçmişte olduğu gibi bugünde ve yarında her daim çevremize sosyal sorumluluk adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Zonguldak ve İlçeleri Sosyal Sorumluluk Kulübümüz ile yürüttüğümüz “BİR ELDE SEN UZAT” projemizin eğitim etkinliği ile kırsaldaki gençlerimizle buluşuyoruz. Sınav dönemlerinde yanlarında olmak amacıyla başlattığımız sınav kitapları toplama kampanyamıza sizler de sınav kitapları hediye ederek destek verebilirsiniz. Yapmanız gereken ilçenizde veya ilinizde bulunan gençlik merkezlerimizle iletişime geçmek. Haydi kırsaldaki gençlerimiz için bir elde sen uzat #merkezimdesenvarsın #gönüllülük projemize destek veren ve ortak olan kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyoruz”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR