Advert
Advert
Advert

EROL: TENCERE; AŞ DEĞİL, DERT PİŞİRMEYE BAŞLAMIŞTIR!

Saadet Partisi, Türkiye genelinde başlattığı Geçim İttifakı kampanyası kapsamında Devrek'te de stant açarak saha çalışmalarına başladı.

EROL: TENCERE; AŞ DEĞİL, DERT PİŞİRMEYE BAŞLAMIŞTIR!
Bu içerik 621 kez okundu.
Advert

 

 -Sercan KAPUSUZ-

   Saadet Partisi, Türkiye genelinde başlattığı Geçim İttifakı kampanyası kapsamında Devrek'te de stant açarak saha çalışmalarına başladı. Saha çalışmaları kapsamında Devrek Cumhuriyet Alanı'nda kurlan  satantta iki gün boyunca vatandaşlar biligilendirilecek.

  Devrek'te kurulan standın açılışında konuşan SP Zonguldak İl Başkanı Burak Erol, "Geçim İttifakı" Kampanyası’nın kamuoyunda geniş bir yankı bulduğunu ve takdir ile karşılandığını söyledi.

  Hem işsizlikle boğuşanların, hem de asgari ücretle hayatını sürdürenlerin geçim derdinin kanayan bir yara haline dönüştüğünü kaydeden Başkan Erol,

 “Bizler Saadet Partisi olarak insanımızın geçim mücadelesine destek olmak, insanımızı dinlemek, sesine ses olmak ve sorunlarına çözüm üretmek için hep birlikte bir “Geçim İttifakı” kuralım istiyoruz! Türkiye'nin bugünkü haline bakıp da üzülen, bunalan, yorulan ve sıkılan her bir vatandaşımıza ‘Geçim İttifakı’nda bir araya gelme çağrısında bulunuyoruz. Çünkü iktidarın yanlış ekonomi politikalarındaki inadı ve insanımızın derdine duyarsız kalması sebebiyle geldiğimiz noktada; sorunlar, sıkıntılar, problemler artık mutfaklardaki tencerelere dayanmıştır.

  Biliyoruz ki uzun zamandır giderek daha da pahalıya kaynayan hepimizin evindeki bu tencere; artık kaynamaz hale gelmiştir. Görüyoruz ki iktidar umursamasa da görmezden gelse de evlerimizdeki bu tencere; aş değil, dert pişirmeye başlamıştır! İnsanımızın çarşı-pazardan eli boş dönmek zorunda kalması nedeniyle bu tencere; artık dolmaz hale gelmiştir! Şehrimizdeki, ilçelerimizdeki, mahallelerimizdeki bir ok hanenin ocağındaki bu tencere; artık patates-soğanı dahi bulamaz hale gelmiştir! Bu tencerede artık dert değil, aş pişirmek istiyorum” diyen tüm vatandaşlarımızı, hepimizin ortak gündemine; Geçim İttifakı’na davet ediyoruz! Mutfağımıza, evimize, sokağımıza, mahallemize, ilçemize, şehrimize ve de ülkemize hep birlikte sahip çıkalım istiyoruz! İşimize, aşımıza, kendimize ve geleceğimize hep birlikte sahip çıkalım diyoruz! Çünkü biz daha iyisine, en iyisine layığız, bizim diğer toplumlardan hiçbir eksiğimiz yok, hatta fazlamız var. Biz sadece yanlış yönetiliyoruz ve bunu hak etmiyoruz! Saadet Partisi olarak bu yanlış yönetim anlayışının sebep olduğu sıkıntılara artık daha fazla katlanmak zorunda değiliz diyoruz” şeklinde konuştu.

   SP'nin Geçim İttifakı için Devrek'te açtığı satanda katılarak destek veren Birlik Büro-Sen Genel Başkanı Ramazan Dernek kamu çalışanlarınında geçim sıkıntısı çektiğini ve verilen zamların yetersiz olduğunu belirterek hazırladıkları dosyayı SP Zonguldak İl Başkanı Burak Erol'a teslim etti.

 Yapılan programa il yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Devrek İlçe Başkanı Halil Korkut, ilçe yönetim kurulu üyeleri, üyeler ve Devrekli vatandaşlar katıldı.  Programın sırası ile tüm ilçelerde devam edeceği öğrenildi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR