Advert
Advert
Advert

EMEKLİ ÖĞRETMENLERİMİZ UNUTULMADI

ADD Devrek Şubesi Başkanlığından anlamlı ziyaretler

EMEKLİ ÖĞRETMENLERİMİZ UNUTULMADI
Bu içerik 833 kez okundu.
Advert

    Sercan Kapusuz

    Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Devrek Şubesi Yöneticileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle emekli olmuş öğretmenleri evlerinde ziyaret etti.

    Emekli öğretmenlerimiz Maksut Gülay, Halide Yücel, Nilüfer Keklikoğlu, Mustafa Hatıl, Mustafa Uzunay, Nurgül Keklikoğlu, Nigar Ilıksu, Ümran Ekim, Mürvet Bayram, Recep Çetinbağ, Nagihan İlhan, Nesrin Hatıloğlu ve Aziz Sarı’yı evlerinde ziyaret eden Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Devrek Şubesi Başkanı Tülay Karademir’e, Yönetim Kurulu Üyeleri, Necla Esen Ak,  Kazım Darıcı ve Bertan Hızarcı da eşlik etti.

    Başkan Karademir, hayata ve eğitime dair bir süre sohbet ettiği emektar öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik ederek sağlıklı ve huzur dolu bir yaşam temennisinde bulundu.

    Başkan Karademir ziyaretler sonrasında yaptığı açıklamada, “Bu yıl 24 Kasım öğretmenler gününde uzun yıllar hizmet vererek binlerce öğrenciyi topluma yaralı bir birey haline getirmek için gece gündüz çalışan emekli öğretmenlerimizi ziyaret edip onların günlerini kutlamaktan son derece memnun olduk, emekli ğretmenlerimize sağlık ve mutluluk dolu uzun ömürler diliyorum”dedi.

    Emekli öğretmenler de kendilerini bu anlamlı günde unutmayan ADD Devrek Şube Başkanı Karademir ve Yöneticilerine ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR