Advert
Advert
Advert

ŞEHİT ANNELERİ ZİYARET EDİLDİ

Devrek'te şehit annelerine anlamlı ziyaret

ŞEHİT ANNELERİ ZİYARET EDİLDİ
Bu içerik 599 kez okundu.
Advert

-Sercan KAPUSUZ-

  Devrek'te şehit annelerine anlamlı ziyaret. Şırnak Gabar'da şehit düşen  Ferhat Yılmaz Kavak ve Hakkari Çukurca'da Şehit düşen Mehmet Emrah Uzunay'ın annlerine anlamlı bir ziyaret yapıldı.

  2005 Şırnak Gabar'da şehit olan Ferhat Yılmaz Kavak'ın annesi Kamile Kavak Devrek'e bağlı Çorak Ķöyü Cinler Mahallesi'ndeki evinde doğum günü olması nedeniyle Devrek Kaymakamı Ümit Altay ve Devrek Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Mesut Özmekik ve Devrek SYDV Müdürü Hakan Turan tarafından ziyaret edildi.

 Ayrıca 1995 Hakkari Çukurca'da Şehit olan Mehmet Emrah Uzunay'ın bir süredir Devrek Devlet Hastanesinde tedavi görmekte olan annesi Yaşar Uzunay 'da Devrek Kaymakamı Ümit Altay ve Devrek Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Mesut Özmekik ve Devrek SYDV Müdürü Hakan Turan tarafından ziyaret edilerek sağlık durumu hakkında Devrek Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Avni Çelik'ten bilgi alındı. Başhekim Çelik Yaşar Uzunay 'ın yakında taburcu olacağını söyledi.

Şehitlerimizin hayatta kalan emanetleri olan annelerini yalnız bırakmadık diyen Devrek Kaymakamı Ümit Altay; "Şehitlerimizin bizlere emaneti annelerimizi müdürlerimiz Hakan Turan ve Mesut Özmekik ile birlikte ziyaret ettik. Çorak Köyü’nde Kamile annemize sürpriz yaptık, bugün doğumgünü olduğundan kendisinin haberi yokmuş, çok şaşırdı ve mutlu oldu. Yaşar annemiz ise Devrek Devlet Hastanesi’nde yatarak tedavi görüyor. Durumunu öğrenmek ve hatırını sormak için uğradık; moral verdik."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR