Advert
Advert
Advert

PROJELERİNİ AÇIKLADI

Devrek Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) başkan adayı Abdullah Başoğlu, Devrek'in gelişiminin, iş dünyasının, iş adamının oda üyelerinin gelişimine ve zenginleşmesine bağlı olduğunu belirterek, TSO’nun bu gerçekten hareketle, esnafın, sanayicinin, tüccarın,

PROJELERİNİ AÇIKLADI
Bu içerik 1905 kez okundu.
Advert

-Sercan KAPUSUZ-

  Devrek Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) başkan adayı Abdullah Başoğlu, Devrek'in gelişiminin, iş dünyasının, iş adamının oda üyelerinin gelişimine ve zenginleşmesine bağlı olduğunu belirterek, TSO’nun bu gerçekten hareketle, esnafın, sanayicinin, tüccarın, zanaatkarın çıkarlarını koruyacak, üyelerinin ve Devrek'in gelişimi için liderlik işlevi görmek üzere yeniden yapılandırılacağını söyledi.

  1 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan Devrek TSO seçimleri öncesi başkan adaylığını açıklayan Abdullah Başoğlu projelerini açıkladı.

     Projelerine destek veren herkesin oyuna talip olduğunun altını çizen  Başoğlu;

   “Odalar; üyelerinin mesleki faaliyetlerini kolaylaştırmak, mensuplarının birbirleri ve halk ile olan ilişkilerinde dürüstlüğü ve güveni hakim kılmak üzere ve kanunda yazılı hizmetleri yerine getirmek amacıyla kurulan kamu kurumu niteliğinde meslek kuruluşlarıdır

 Devrek Ticaret ve Sanayi Odası’nın itibarı yüksek, proje ve fikir üreten, projesi olan herkesi dinleyen ve destekleyen, sermayenin ve kamu kaynaklarının harekete geçirilmesi ve doğru kullanılması için yol gösteren, ortak akla değer veren bir yapıya dönüştürülmesi ile mümkün olacaktır.

  Bize görev verilirse Devrek'in ekonomik ve sosyal gelişimine tüm gücümüzle çalışarak katkıda bulunmayı ve bizden sonra görev alan kişilere görevi daha iyi şekilde teslim etmeyi istiyoruz.

   Bu bir bayrak yarışı, bugüne kadar hizmet eden tüm mensuplarımıza, yönetimlere bu vesile ile bir teşekkür etmek istiyorum. Bu bayrağı bir yerden alıp bir yere götürmek için yola çıkıyoruz. Yoksa aynı yerde patinaj yapacaksak, yönetimi değiştirmeye, kimsenin enerjisini harcamaya gerek yok. Bizde bu yolda ilerlemek için projelerimizi hazırladık. Hazırladığımız proklerimizle;

 -Bölgemizde ki öğrencilere eğitim desteği vereceğiz.

-Kredi ve teşviklerden tüm üyelerimiz adaletli bir şekilde faydalanacak.

-Teknik ve Meslek Lise kurulması için çalışacağız.

-Oto galericiler için GALERİCİLER SİTESİ kurulması için çalışmalar yapacağız.

-Nakliyeciler Kooperatifi kurulmasını destekleyeceğiz ve Güvenli Park ve yük bulmaya yardımcı olacağız.

-Tarım ile ilgili çalışmalar yaparak soğuk hava depolarını destekleyeceğiz.

-KOSGEB ve BAKKA için projelendirme birimimizi etkin bir şekilde kullanacağız.

-Mesleki eğitim kursları düzenleyeceğiz.

-OSB'de bölgenin menfaatleri gözetilerek çalışmalar yapacağız.

-Kamu Kurum ve kuruluşları ile etkin ve koordineli çalışmalar yürüteceğiz.

-Bölgemizde Turizmin gelişmesi ile ilgili çalışmalar yapacağız.

-Web sitemiz üzerinden gelir gider tablosunu belirli aralıklarla yayınlayacağız.

-Üyelerimiz ile düzenli toplantılar düzenleyerek istişare halinde olacağız.

  Bu kutsal yolda, başta Devrek olmak üzere; iş dünyasına fayda sağlayacağımıza inanan, bizlere güvenen, projelerimize destek veren herkesin oyuna talip olduğumuzun altını çizer; kamuoyuna sevgi ve saygılarımızı sunarız.”dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR