Advert
Advert
Advert

TUMEF BİLGİLENDİRME STANDI AÇTI

Son zamanlarda artan uyuşturucu kullanımına engel olmak amacıyla Toplumsal Uyuşturucu ile Mücadele Eğitim Federasyonu (TUMEF) Zonguldak İl Temsilciliği çalışmalrına devam ediyor.

TUMEF BİLGİLENDİRME STANDI AÇTI
Bu içerik 842 kez okundu.
Advert

 TUMEF BİLGİLENDİRME STANDI AÇTI

 Son zamanlarda artan uyuşturucu kullanımına engel olmak amacıyla Toplumsal Uyuşturucu ile Mücadele Eğitim Federasyonu (TUMEF) Zonguldak  İl Temsilciliği çalışmalrına devam ediyor.

  Zonguldak ve İlçelerinde çalışmalarına devam eden TUMEF Zonguldak İl Temsilciliği kentte artan uyuşturucu kullanımının önüne geçmek istiyor.

  2022 yılı başlarında Zonguldak'ta faaliyete başlayan TUMEF faaliyete geçtiği günden itibaren Zonguldak ve uyuşturucu  ve kötü  alışkanlıkların mücadelesinde önemli bir rol oynamayı planlıyor. Yapılan bu planlamayla TUMEF Zonguldak İl Temsilciliği Zonguldak'ta bilgilendirme standı açarak halkı ve uyuşturucu  ve kötü  alışkanlıklarla mücade konusunda bilgilendirdi. Açılan standa halkı ilgisi yoğundu.

   Zonguldak ve ilçelerinde faailiyetlerine devam ederek, uyuşturucu  ile  mücadele konusunda her vatandaşın yanında olacaklarını belirten TUMEF Batı Karadeniz Bölge Başkanı Volkan Yıldırım;

 "2022 yılı başlarında Zonguldak'ta faaliyete giren Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim Federasyonu (TUMEF) temsilciliği olarak Zonguldak ve ilçelerde uyuşturucu  ve kötü  alışkanlıkların mücadelesinde önemli bir rol oynamayı planlıyoruz.

   Bu çalışmlarımız kapsamında Zonguldak'ta uyuşturucu  ve kötü  alışkanlıklarla mücade konusunda bilgilendirme standı açtık. Açtğımız standa Zonguldak halkmızın  ilgisi büyüktü. Zonguldak'ın farklı yerlerde TUMEF standları kurarak halkı bilinçlerdirme çalışmalarımız hızla devam etmektedir.

  Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı bağımlılıktan kurtarmak ve topluma kazandırmak için çalışmalarımıza güçlü bir şekilde devam edeceğiz. Biz sorunların çözüm noktasında sizinle beraber değineceğiz. Gelin hırçınlıklardan, kutuplaşmalardan kaynaklanan yaraları saralım ve toplumu kucaklayalım. Hep birlikte çözüm üretelim, sağlıklı nesiller yetiştirelim.  

    Uyuşturucu merakla başlar ölümle biter. Zonguldak ve ilçelerinde faailiyetlerimiz devam edecek olup, uyuşturucu  ile  mücadele konusunda her vatandaşımızın yanında destekçisi olacağız. Sosyal medyadan  bize ulaşabilirsiniz. Stantlarımızı gördüğünüz yerde görevli arkadaşlarımızdan destek talep edebilirsiniz."denildi

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR