Advert
Advert
Advert

DEVREK TSO’DA TEŞVİKLER ANLATILDI

İŞKUR-SGK Teşvikleri ile KOSGEB, Kredi Garanti Fonu (KGF) Hibe ve Destekleri anlatıldı.

DEVREK TSO’DA TEŞVİKLER ANLATILDI
Bu içerik 1671 kez okundu.
Advert

 

  Zonguldak Valiliği Proje İzleme ve Değerlendirme Ofisi Sorumlusu Ali Doğu ve SGK İl Müdür Yardımcısı Yunus Demir koordinasyonunda Devrek Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde Oda Üyelerimizin desteklenmesi ve istihdamın arttırılması amacıyla işverenlere sağlanan İŞKUR-SGK Teşvikleri ile KOSGEB, Kredi Garanti Fonu (KGF) Hibe ve Destekleri anlatıldı.

  KOSGEB Zonguldak Merkez Müdürlüğü Uzmanı Engin Erdem, Kredi ve Garanti Fonu Kdz Ereğli Şube Müdürü Mehmet Ersin Salman, SGK Devrek Merkez Müdürü Fevzi Altunkaya, İş Kur İl Müdür Yardımcısı Hakkı Alkan ve SGK İl Müdür Yardımcısı Yunus Demir’n sunumları ile gerçekleşen toplantıda katılımcılara İŞKUR - SGK Teşvikleri ile KOSGEB, Kredi Garanti Fonu (KGF) Hibe ve Destekleri anlatıldı.

  Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu ve Meclis Başkanı Necdet Başoğlu’nun ev sahipliği yaptığı toplantıya, Devrek Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Nafia Çakır, Devrek Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç Dr. Ferdi Kesikoğlu, TSO Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri Esnaf Tüccar ve Sanayiciler ile Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler katıldı.

  Toplantıya ilişkin bir değerlendirme yapan Devrek TSO Başkanı Hacıkulaoğlu ‘“Ülkemizde son dönemde istihdamı, girişimciliği, ticareti ve sanayiyi destekleme noktasında adımlar atılıyor.Bir yandan KOSGEB destekleri gelirken, diğer yandan SGK öte yandan İŞKUR ile ilgili destekler ve teşvikler sağlandı. Teşvik ve destekler istihdamın artırılması ve ekonominin harekete geçirilmesi açısından son derece olumlu adımlardır. Bu destekleri hem çalışan hem de işveren açısından fırsata dönüştürmeliyiz. Bu çerçevede Devrek ve Gökçebey İlçelerimizdeki işverenlerimizin ve çalışanlarımızın bu desteklerden yararlanmalarını temenni eder, toplantıyı tertip eden Valiliğimiz Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Bürosuna teşekkürlerimizi sunarken katılımlarından dolayı sizlere teşekkürlerimi ifade ederim.’’ dedi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR