Advert
Advert
Advert

ATM ÖNÜNDE UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Emeklilerin bayram ikramiyeleri dün itibariyle hesaplara yatırılmaya başladı. Bağ-Kur ve SSK emeklilerine 16 Ağustos’ta, Emekli Sandığı emeklilerine 17 Ağustos’ta ikramiyeler ödenmeye başladı.

ATM ÖNÜNDE UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU
Bu içerik 1994 kez okundu.
Advert

 

  -Sercan KAPUSUZ-

  Emeklilerin bayram ikramiyeleri dün itibariyle hesaplara yatırılmaya başladı. Bağ-Kur ve SSK emeklilerine 16 Ağustos’ta,  Emekli Sandığı emeklilerine 17 Ağustos’ta ikramiyeler ödenmeye başladı.

  Bayram öncesi ikramiye ödemesini bekleyen diğer emekliler gibi Devrekli emeklilerde bayram ikramiyelerinin yatırılması ile birlikte sabah saatlerinden itibaren banka şubelerinin önündeki ATM'lerden ikramiyelerini çekebilmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Bayram öncesi ikramiyelerini çeken emekliler ihtiyaçlarını gidereceklerini belirtirken, kimi emekliler ise ikramiyenin yetersiz olduğunu söyledi.

  Bayram ikramiyelerinin yatırılmasının ardından emeklilere bir müjdeli haber daha geldi, SGK’dan yapılan açıklamada; “Emekli ve hak sahiplerinin gelir ve aylıkları, 18 Ağustos’tan itibaren bankamatiklerden, 20 Ağustos’ta bankalardan ödenecek” denildi. Maaşlarını bankadan çekmek isteyen emekliler ise maaşlarını çekmek için pazartesi gününü bekleyecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR